Quantcast
Radio1_v_zivo


Prejela klic zaskrbljene učiteljice, zakaj je hčerko za v šolo oblekla kot navadno pra*ico!
OMG/WTF | 18. 5. 2021 9:19
5-letnica se je za v šolo oblekla tako, kot se oblači njena mama - to je učiteljico zelo zmotilo
Ključne besede:     učiteljica    kostum    obleka    kava    lonček    bizarno    šola    prepovedano    klic    mamica    ogorčenost
Mamico napadli, da je hčerko oblekla povsem neprimerno za v šolo!

Sharlie Darilng (33) je prejela klic zaskrbljene učiteljice, zakaj je 5-letno hčerko za v šolo oblekla v oblačila, ki jih nosijo odrasli. Deklica je namreč prišla v šolo oblečena v črne pajkice, obute je imela Uggice, okoli vrata šal in v rokah plastičen lonček ''kave''.

Učenci so v šoli imeli kulturni dan in so se morali obleči v majice svojih junakov ali idolov, prikupna Madeline pa se je obleka kar v svojo mamo.


33-letni mamici ni bilo jasno, da učiteljica ni razumela nedolžne šale

Mama Sharlie namreč obožuje nositi pajkice in piti kave iz Starbucksa, kar je očitno opazila tudi njena hčerka, ki je nato želela svojo mamo oponašati. Kadar jo pelje v šolo, se vedno ustavi v bližnji kavarni, kjer si za seboj vzame lonček kave, nato pa jo odpelje v šolo. 

33-letni mamici sprva ni bilo nič jasno, ko ji je učiteljica pojasnila, da 5-letnica ne more hoditi v šolo oblečena kot odrasla oseba in da ne izgleda lepo, če v rokah drži plastičen lonček za kavo, ki pa je bil seveda prazen. 


Učiteljica je bila ogorčena, da je deklica videti kot odrasla ženska

''Ljudje so me napadli, češ, da sem slaba mama in da ne morejo verjeti, kaj počnem hčerki,'' pove ogorčena 33-letna mamica, ki ni mogla verjeti, da niso zastopili nedolžne šale. 

Tudi učiteljica je skušala deklici vzeti lonček in ga vreči v smeti, ko je mala Madeline vztrajala, da ne sme tega storiti, saj je del njenega kostuma.

''Očitno učiteljica ni razumela šale o klasičnih ženskah, ki so urejene in po mestu hodijo s Starbucks kavo naokoli,'' pove Sharlie in doda, da je učiteljica celo rekla, da jo je oblekla kot navadno belo pra*ico.


Madeline je bila ponosna, da se je lahko oblekla kot njena mama
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del