Quantcast
Radio1_v_zivo


"Grozno je bilo, da sem imela 'joške' na hrbtu," je dejala mamica in se odločila za DRASTIČNO spremembo!
WOW | 15. 5. 2021 12:02
Shujšala je več kot 50 kilogramov
Ključne besede:     teža    debelost    kilogrami    joški    hrbet
Ob pogledu na to sliko, je bila močno osramočena

Sharna Skevington se je zdrznila, ko je videla svojo fotografijo ob slonu na afriškem safariju, kaplja čez rob pa je bilo pomerjanje obleke za poročno družico. Ugotovila je, da ima »joške na hrbtu«.

Mamica triletne hčerke Elsie je po porodu utrpela poporodno depresijo, zaradi katere se je močno zredila, na 133 kilogramov. Napadi tesnobe so bili tako močni, da je poiskala zdravniško pomoč. V tem času pa je tudi shujšala na 82 kilogramov.»Ko gledam te slike se zdrznem. Afriško potovanje naj bi bilo nekaj posebnega, ampak je bilo uničeno zaradi moje teže. Letos se nameravamo vrniti in komaj čakam, da partnerjevim staršem pokažem svojo novo postavo,« je ponosno dejala 28-letnica, ki je v hrani nekoč iskala uteho.

»Ves čas sem jedla prigrizke in čokolado, nisem mogla nehati. Bilo je, kot da sem v hotelskem buffetu cel dan, ves čas sem jedla tovrstno hrano,« je dejala Sharna, ki se je najbolj osramočena počutila na potovanju v Afriki in kasneje na pomerjanju obleke za poročno družico svoje sestre Leah.


Sharna je ponosna, da je shujšala 

»Obleke nikakor nisem mogla zapeti, na hrbtu pa sem imela »joške«. Tako zelo mi je bilo nerodno in odločila sem za za dieto,« je dejala Britanka, ki danes ponosno pokaže svoje vitkejše telo.