Quantcast
Radio1_v_zivo


Slovenka prenovila staro kuhinjo do neprepoznavnosti! Poglej si še, kaj je storila iz starega hladilnika ...
WOW | 12. 5. 2021 8:06
Špela je pri prenovi kuhinje nadvse uživala, rezultat pa navdihuje!
Ključne besede:     Špela    kuhinja    prenova    staro    novo    obnova    kreativnost    wow    stanovanje
Staro kuhinjo obnovila in ustvarila novo!

Na spletu smo zasledili objavo Slovenke Špele, ki se je lotila prenove stare kuhinje in jo obnovila tako, da bi si človek mislil, da je kupila čisto novo. Na svojem Instagram profilu je objavila več slik in posnetkov obnove kuhinje in dokazala, da se da z močno voljo ter malce kreativnosti narediti vse.
 

Foto: Instagram

Dejala je, da s svojo družino živi v podnajemniškem stanovanju, a ji je lastnica dovolila, da se loti prenove stare kuhinje iz osemdesetih let, saj je zaupala njeni kreativni žilici in vedela, da ji bo uspelo.


Foto: Instagram

Ko je svoj končni izdelek objavila tudi na družbenih omrežjih, pa je požela veliko pohvale. 

Človek bi mislil, da je kupila novo kuhinjo, v resnici pa jo je le dodobra predelala. Za vse je poskrbela sama, za celotno prenovo in material pa je porabila 1.700 evrov.


Hladilnika ni želela kupovati novega, saj je bil ta še čisto dober, zato se je lotila njegove preobrazbe in ga prebarvala na črno. Uporabila je sprej in dejala, da tega nikomur ne priporoča, da to počne znotraj stanovanja, saj je vonj po spreju preveč močen. 

Poglej si video, kjer razloži, kako se je lotila celotne prenove:


Prav tako so zamenjali kuhinjska tla (pluto) in čez položili laminat. Lotila se je tudi beljenja stene in dejala: ''tukaj sem si dala duška, po občutku in samo malaš,'' je dejala simpatična Špela, ki je v prenovi nadvse uživala. 

Vse kuhinjske omarice so vzeli dol, jih prebarvali na belo, jim dali črne kljukice in malce spremenili tudi kompozicijo kuhinje, da so poustvarili večji prostor. Ustvarili pa so tudi nekaj novih omaric.

''Prostor zdaj bolj diha in je bolj odprt,'' je še dodala.

Prenovila je tudi stare stole in jih prebarvala na črno. 

''Zanalašč nisem popravljala njihovih napak, ker sploh niso napake. To jim da karakter, ti mali detajli pripovedujejo njihovo zgodbo,'' je zapisala.


Foto: Instagram© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del