Quantcast
Radio1_v_zivo


Enostavno zabaven teden z Roškarjem in Evrovizijo
Nagrajujemo | 14. 5. 2021 17:02
Stavi na svojega favorita
Ključne besede:     Roškar    Eurosong    Evrovizija    favorit    komad    kviz
Enostavno zabaven teden z Roškarjem in Evrovizijo

Skupaj z Robertom Roškarjem odštevamo ure do polfinalnih in finalnega večera Evrovizije. Spremljamo trače, napovedi o zmagovalcih na stavnicah in držimo pesti za slovensko predstavnico. Ves teden pa potekajo tudi bitke med največjimi evrovizijskimi uspešnicami na Instagramu Radia 1.

Ja, Robert vam vsak dan predstavi dve top evrovizijski uspešnici, ti pa napovej, katera je enostavno boljša in bo zato zmagala? 100 % možnosti je, da rezultat dobiš že v roku 24 ur, saj spopad med dvema uspešnicama poteka na Instagramu Radia 1 le en dan. Vsak dan dobimo Enostavno zmagovalni komad, na koncu tedna pa sledi še polfinale in 100 % možnosti je, da na koncu sledi še veliko finale. V katerem dobimo Enostavno največji evrovizijski hit, ki ga bomo v petek enostavno okronali.

60 % Slovencev bo Evrovizijo gledalo v družbi prijateljev in 70 % možnost je, da vsak ima vsak v družbi svoje mnenje o zmagovalcu. Zakaj ne bi zabave spremenili še v zaslužek? Enostavno oddajte svojo stavo o zmagovalcu Evrovizije na spletni strani enostavnozabavno.si.Evrovizija je marsikaj. So pesmi z refreni, ki gredo v uho. So kostumi, ki so prava paša za oči. A ne glede na to, kdo bo na koncu osvojil je Evrovizija spektakel svetovnega formata, na katerem vsako leto zmaga – zabava.

Stavnice namreč budno spremljajo najrazličnejše dejavnike in podajajo svoje mnenje, kdo ima največ možnosti za zmago. A kot se za Evrovizijo spodobi, pa se lahko na finalni večer zgodi marsikaj. In pri tem lahko letos prvič svojega favorita napoveste tudi vi. Za začetek lahko obiščete najbližjo poslovalnico Pošte Slovenije, kjer vam bodo na okencu povedali, kako staviti. Če vam je ljubše stavo vplačati preko spleta, pa obiščite spletno stran enoStavnozabavno.si. Pri tem priporočamo, da se zabavate tako kot vedno – po pameti.

Pri tem pa ima vsak, tudi če ne spremlja vsake evrovizijske novice, svojega favorita. Zato pohitite in vplačajte stavo ter poskrbite za nepozaben evrovizijski večer. Zabava bo namreč še boljša, če boste stavili na pravega glasbenega aduta in skupaj z njim poskrbeli za zmagoslavje. Ne le v denarnici, ampak tudi pri vseh, ki so si kadarkoli drznili dvomiti v vaše sposobnosti napovedovanja.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del