Quantcast
Radio1_v_zivo


Po sedmih letih še vedno ne more pogledati TE SLIKE: ''Občutek imam, da se mi bo zmešalo, boli, zelo boli''
Žalostno | 11. 5. 2021 6:32
''Na drugi strani ceste je vozila pijana ženska, ki z vso silo priletela v nas'' se spominja Destiny
Ključne besede:     nesreča    smrt    sin    mož    tragedija    žalostno    bolečina    slika    spomin
V nesreči izgubila sina in moža

Destiny in Corey sta bila skupaj od svojega 15-ega leta starosti in v sedmih letih njunega skupnega življenja, se jima je rodil sin Parker. Mlada družinica je končno začela živeti svoje sanje, bila sta polna načrtov za prihodnost, začela pa sta kupovati tudi hišo.

Bila sta nerazdružljiva in srečna, ob rojstvu otroka pa sta postala le še bolj povezana. Tistega usodnega dne, leta 2014 pa se je vse spremenilo. Destiny še danes, po sedmih letih težko govori o tem dogodku, saj pravi, da je del nje tistega dne umrl za vedno.


Corey, Destiny in mali Parker so bili srečna družinica

Zgodilo se je, ko so se odpravili na kopališče, kjer so si želeli preživeti zabaven dan. Destiny si ni niti v svojih najhujših nočnih morah mislila, da bo ta nedolžna odločitev, kot je odhod na bazen, spremenila njeno življenje za vedno.

Dan, ki mi je uničil življenje

Bil je čisto običajen dan. Moj mož Corey je vstal in odšel v službo, jaz pa sem s sinom Parkerjem ostala doma. Mož se je domov vrnil prej kot običajno, saj je sporočil super novico, da je v službi napredoval in začutila sem, da smo le še korak bližje, da ustvarimo skupno prihodnost. Želela sem si, da bi imeli hišo, kjer bi vzgajala najine otroke.


Destiny in sin Parker

Izgubila otroka in moža

Mož je vozil, jaz in sin Parker pa sva sedela na zadnjih sedežih. Vožnja je potekala čisto normalno, ko je iznenada počilo! Na drugi strani ceste je vozila pijana ženska, ki z vso silo priletela v nas.

S tem, da je sedla za volan, ogrožala svoje življenje in posledično vsa življenja ljudi na cesti, je najbolj ostudno ter sebično dejanje, ki ga lahko naredi človek! Nesreča, ki jo je povzročila pa je zaznamovala za celo življenje mene, saj zaradi tega nikoli več ne bom normalna. Zakaj?!? Ker je v nesreči izgubil življenje moj 15-mesečni sin, moža pa so odpeljali s helikopterjem v bolnišnico, kjer je umrl le dan kasneje.

Občutek imam, da se mi bo zmešalo, boli, zelo boli ...Ob pogledu na to sliko se ji para srce in je še danes ne zmore pogledati ne da bi zajokala

Ženska, ki je povzročila nesrečo je prav tako umrla na kraju nesreče. Čez nekaj časa so izvedeli, da se je vračala s poroke in nihče od prisotnih ji ni preprečil, da ne bi stopila v avto. 


Grob, kjer sta pokopana Corey in Parker
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del