Quantcast
Radio1_v_zivo


Celo srednjo šolo se je pretvarjala, da je nekdo ''drug!'' Danes ne zmore več in je pokazala svoj pravi obraz
Zanimivo | 27. 4. 2021 3:43
Tarča posmeha, ker ima zaraščene obrvi
Ključne besede:     obrvi    obrv    obraz    samozavest    obraz    ponos    samopodoba    dekle    ljubezen
Dolga leta si je brila obrvi, danes pa je nanje ponosna!

21-letna Cyndi Akbar iz Anglije razkriva svojo žalostno zgodbo zaradi katere je danes še bolj samozavestnejša in močnejša. Sama trdi, da ji sicer samozavesti nikoli ni primanjkovalo, vendar se je skozi odraščanje v svoji koži vedno počutila nelagodno.

Ob začetku srednje šole je namreč doživela diskriminacijo sovrstnikov, ker ni izgledala povprečno oz. tako kot vsi ostali. Imela je namreč močno zaraščene obrvi in zaradi tega so jo klicali tudi gorila. Obrvi si je začela urejati in briti, kar pa jo je spravljalo v obup, saj so še bolj rasle in bile še gostejše. Trudila se je biti takšna kot vsi ostali, skrivala se je za nečim, kar nikoli ni bila zares ona.


Zaradi ''ene obrvi'' je bila v srednji šoli tarča posmeha

''Dolga leta sem se gledala v ogledalo in jokala, saj nisem ljubila tega, kar sem bila,'' pove 21-letnica, ki je kasneje opustila urejanje obrvi in pustila, da zrastejo tako, kot jih ji je dala mati narava.

Po več letih skrivanja in pretvarjanja, pa se je zdaj študentka umetnosti odločila, da svojo umetniško dušo pokaže tudi navzven. Podala se je na svojo ''mogočno'' pot ljubezni do sebe in zdaj želi to deliti s svetom. Ne skriva se več in pravi, da je ponosna na to, kar je

Vse najstnice in tudi že starejše ženske želi opozoriti na to, da naj nikoli ne prenehajo biti to kar so in svetu pokažejo svoj pravi obraz - tistega, v katerem se počutijo dobro in izžarevajo samozavest.

Zaveda se, da ne moremo biti všeč vsem in še vedno se bodo našli ljudje, ki bodo kritizirali, a tisto kar je najbolj pomembno pa je to, da si všeč sam sebi ter se sprejemaš takšnega kot si. 


Ima fanta, ki jo ljubi takšno kot je in to ji v življenju pomeni največ

Na TikTok-u je ustvarila svoj profil, kjer spodbuja telesno pozitivnost. Na trenutno najbolj priljubljeni platformi je tako zbrala že več kot 53.000 sledilcev.

''Zdaj sem 100 % najsrečnejša in bolj samozavestna. Bila sam na osebnem potovanju, kjer sem končno vzljubila samo sebe. Zdaj, ko se pogledam, si rečem: Super si! Si najboljša različica same sebe!'' še dodaja.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del