Quantcast
Radio1_v_zivo


Poskrbite za svoje zdravje in zdravje vaših bližjih
Oglas | 20. 5. 2021 6:39
Brezskrbno in brez dodatnih stroškov do zdravstvenih storitev
Ključne besede:     Prva zdravje    zavarovanje    zdravje
Poskrbite za svoje zdravje in zdravje vaših bližjih

Družinsko življenje je lahko zabavno, polno prijetnih dogodivščin, sladkih vsakdanjih težavic in nesoglasij, včasih pa je tudi polno strahu in skrbi. Kakor koli nas premetava na družinski ladji, s katero plujemo v življenju, je pomembno skrb za zdravje naše družine ohraniti na prvem mestu.

Zdravstvene storitve v javnem zdravstvenem sistemu so včasih težko dostopne, mnoge zdravstvene storitve so zagotovljene le v omejenem obsegu in ob dolgih čakalnih dobah. V primeru novonastale bolezni ali poškodbe pa vsakdo potrebuje hitro rešitev, sicer je zdravje lahko še dodatno ogroženo. Večina zdravstvenih storitev v zasebnem sektorju je za mnoge preveliko finančno breme, zato se veliko ljudi danes odloča za novo pot in sklenitev zavarovanj, ki omogočajo, da sebi in svojim najbližjim pomembno v primeru novonastale bolezni ali poškodbe olajšate neprijetno situacijo.

Ugodno v 5 dneh do kakovostnih zdravstvenih storitev v zasebnem sektorju

Celovita rešitev za zdravstveno varnost posameznika in celotne družine je dodatno zdravstveno zavarovanje, ki ga ponuja Prva osebna zavarovalnica. Zavarovanje PRVA Zdravje krije stroške nadstandardnih nenujnih zdravstvenih storitev v zasebnem sektorju. Tako se izognete vrtoglavim zneskom, hkrati pa povprečno prej v kot 5 dneh dostopate do vrhunskih zdravstvenih storitev.

Zavarovanje lahko sklenejo osebe od dopolnjenega 15. leta do 64. leta starosti, na voljo pa je tudi otrokom od dopolnjenega 5. leta do 14. leta starosti. Izbirate lahko med različnimi kritji oziroma izberete ugodnejšo kombinacijo: Specialisti (možnost nadgradnje na paket Nadstandard), Operativni posegi in Rehabilitacije.

To zavarovanje 97 % zavarovancev priporoči prijateljem! Zakaj?

Brezskrbno in brez dodatnih stroškov do zdravstvenih storitev: stroške, ki nastanejo med zdravljenjem v okviru mreže izvajalcev zdravstvenih storitev PRVA Zdravje, krije vaše zavarovanje.

- Mreža izvajalcev PRVA tudi v času epidemije novega koronavirusa združuje več kot 80 zdravstvenih ustanov in več kot 310 uveljavljenih strokovnjakov.

- 24 ur na dan, sedem dni v tednu: se lahko naročite na zdravstvene storitve. V asistenčnem centru točka PRVA Zdravje centru se pripravi ustrezen načrt zdravljenja in se vam zagotovi dostop do specialista.

- Zavarovanje se prilagaja potrebam posameznika, to zavarovanje pa se lahko vsako leto spremeni glede na posameznikove potrebe in želje.

Z enim zavarovanjem poskrbite za zdravje dveh oseb

Do 31. maja 2021 ob sklenitvi dodatnega zdravstvenega zavarovanja PRVA Zdravje na zdravje.prva.si za eno osebo prejmete zdravstveno zavarovanje PRVA Zdravje za drugo osebo.

S tem za ceno enega zavarovanja zagotovite hiter dostop do kakovostnih zdravstvenih storitev sebi in še eni osebi po svoji izbiri (lahko je to partner, starš, prijatelj, tudi otrok). Ko sklenete torej zavarovanje zase, prejmete še eno zavarovanje, ki ga lahko podarite drugi osebi in tako svojemu bližnjemu zagotovite popust za zavarovanje PRVA Zdravje v obliki dvanajstih plačanih mesečnih premij.* 

>> SKLENITE ZAVAROVANJE PREPROSTO IN HITRO PREK SPLETA: ZAVAROVANJE ZA DVE OSEBI že od 6,54 evra na mesec.
*Posebna ponudba za zavarovanje PRVA Zdravje: Skleni 1, prejmi 2 velja do vključno 31. 5. 2021 in izključno za novo sklenjeno zavarovanje PRVA Zdravje na zdravje.prva.si. Oseba, ki sklene zavarovalno pogodbo, se strinja s splošnimi pogoji zavarovanja PRVA Zdravje. Velja za katero koli izbrano zavarovalno kritje (Specialisti, Operativni posegi, Rehabilitacije) oziroma za izbrano kombinacijo zavarovalnih kritij. Zavarovalni kritji Specialisti in Rehabilitacije se lahko skleneta tudi za mlajše osebe, stare od 5 do 14 let. Velja za prvo zavarovalno leto, popust se novemu zavarovancu prizna v obliki dvanajstih plačanih mesečnih premij. Po končanem prvem zavarovalnem letu se zavarovanje samodejno podaljša, višina nadaljnje zavarovalne premije se poravna skladno z zavarovalno polico.