Quantcast
Radio1_v_zivo


Rojstni dan tvojega avtomobila
Nagrajujemo | 16. 4. 2021 17:01
Obdari vaju AMZS
Ključne besede:     AMZS    rojstni dan    avtomobil    praznovanje
Praznuj rojstni dan tvojega avtomobila!


Slovenci, poleg svojih najbližjih, zelo radi in neprestano skrbimo še za nekoga. Za svoj avto! In v teh dneh, ko Radio 1 praznuje svoj rojstni dan, smo se skupaj z AMZS, pravim prijateljem vseh voznikov in avtomobilov, odločili, da se spodobi, da praznujemo tudi rojstni dan avtomobila. In tako, od zdaj naprej kot prvi na svetu, praznujemo tudi rojstni dan tvojega avtomobila in iščemo zabavne zgodbe, ki sta jih doživela skupaj s tvojim družinskim članom, prijateljem. Mnoge si zapomnimo za vse življenje. Sporoči nam tvoje spomine preko zgornje prijavnice.

Vsakega poslušalca, ki ga pokličemo, Radio 1 in AMZS nagradita s članstvom v AMZS in AMZS vrednostno kartico, glavni nagrajenec pa prejme še brezplačni pregled vozila.

Praznuj rojstni dan tvojega avtomobila v AMZS.AMZS - prijaznost, razumevanje, skrb za varnost in navdušujoča izkušnja

Spremembe, novi časi, drugačne mobilnostne navade. Življenje je postalo vse hitrejše. Zato nam včasih nehote uide iz glave tudi kakšen pomemben dogodek. Raziskava pa je pokazala, da si ljudje poleg datumov rojstnih dni družinskih članov, najbolj zapomnimo tudi rojstni dan svojega avtomobila.

Tehnični pregled je kot rojstni dan avtomobila in ga lastniki poznajo na pamet, sicer pa vas nanj spomni AMZS s kakšnim opomnikom.

Tehničnega pregleda se kdo celo boji, a brez skrbi! AMZS stavi na vašo varnost, zato temeljito pregleda vozilo, vas opozori na morebitne napake, ali grožnje na vidiku. Ko je potrebno, v servisnih centrih poskrbi za njegovo brezhibnost. Nič stresnega, torej! AMZS ste ocenili za »top« izvajalca tehničnih pregledov, saj bi kar 8 od 10 voznikov tehnični pregled opravilo v AMZS.Za res brezskrbno praznovanje rojstnega dne vašega vozila, ga redno vzdržujte in jekleni konjiček vas bo z veseljem popeljal novim doživetjem naproti.

Široka ponudba celovitih rešitev za sodobno in varno mobilnost navduši še tako zahtevne voznike. Tiste, ki vedo, da jim AMZS članstvo prinaša kup ugodnosti in presenečenj, in tiste, ki bodo to šele spoznali.

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del