Quantcast
Radio1_v_zivo


Srečni klici
Nagrajujemo | 20. 4. 2021 6:00
Osvoji brezplačen internetni paket z ali brez TV za 5 let!
Ključne besede:     A1    srečni klici    internet paket
A1 srečni klici!

Si med tistimi, ki te je groza, ko pogledaš znesek svoje položnice za internet in televizijo? Veš, da bi bilo treba pogledati za ugodnejšo ponudbo, pa se ti ne da ukvarjati z vsem drobnim tiskom in različnimi paketi na trgu?

Mi imamo rešitev. Prihajajo: srečni klici!

Pošlji SMS s ključno besedo A1 in svojimi podatki (ime, priimek) na 051 300 300.

Če te izžrebamo, tvoj račun za internet in TV za tekoči mesec, ne glede na to, od katerega ponudnika ga prejemaš, takoj znižamo za 40 evrov. Ob prehodu na A1 pa lahko še vsem ostalim znižamo račun za vedno! Na A1 te čakajo internet paketi brez vezave, brez nepotrebnih storitev in brez stroškov prekinitve paketa.

In to še ni vse.

Čaka te še sanjska nagrada. Si predstavljaš, da položnico za internet in TV, ne le znižaš, ampak nanjo kar pozabiš za 5 let?

Ob koncu akcije bomo med vsemi, ki se boste prijavili, izžrebali srečneža, ki bo prejel brezplačen A1 internetni paket z ali brez TV za kar 5 let!Predstavljamo vam, zakaj so A1 internetni paketi z ali brez TV storitev tako priljubljeni in brez konkurence!

Zato, ker jih dobite brez vseh odvečnih in omejujočih stvari!
A1 internetne pakete s televizijo dobite po vedno ugodni in enotni ceni, brez vezave, brez nepotrebnih storitev in brez tveganja ob prekinitvi s 100-dnevno garancijo zadovoljstva.

Izberite paket A1 Net+TV, če potrebujete internet in televizijo ali A1 Fix net, če želite samo zanesljiv in hiter internet.

A1 paketi vam zagotavljajo popolno svobodo, saj lahko TV spremljate na kar do 6 TV zaslonih, spreminjate TV shemo in dodajate programe, vključite Časovni zamik, povišate internetne hitrosti ali dodate fiksno telefonijo.

Zakaj so A1 paketi najboljša izbira?


Ker garantirajo zadovoljstvo

Pakete lahko brez tveganja in brez skrbi preizkusite, saj vam znotraj prvih 100 dni A1 ne zaračuna stroškov prekinitve in vrne mesečno naročnino.

Ker so na voljo po vedno ugodni in enotni ceni

Izognite se razočaranju ob zvišanju cene ob koncu akcije. Cene A1 paketov ostajajo enotne in ugodne za ves čas uporabe.

Ker so brez vezave, brez skritih stroškov in z brezplačno menjavo paketov

Paketi so brez vezave in brez stroškov menjave paketa. Zamenjajte svoj izbran paket za paket z več ali manj programi brez dodatnih stroškov. To uredite sami v aplikaciji Moj A1 ali jih pokličite na 040 40 40 40 in vse uredi A1.

Ker zagotavljajo zanesljivo in hitro internetno povezavo

Neomejen internet 24 ur na dan, ki mu lahko povišate hitrosti do 500 Mb/s. Za 5 € na mesec lahko zvišate hitrosti dostopa do interneta do 500/100 Mb/s na optičnem omrežju ali do 40/20 Mb/s na xDSL.

Ker je fiksna telefonija na voljo le, če si to res želite

Fiksna telefonija ni predhodno vključena v paket, lahko pa jo, za samo 2 € na mesec, poljubno dodate kadarkoli! Prejmete neomejene klice v Sloveniji na fiksne in mobilne številke.

Ker prinaša napredno digitalno televizijo - A1 Xplore TV

Najljubše vsebine boste spremljali v novem TV vmesniku, ki vas bo navdušil s preprosto uporabo in minimalističnim dizajnom.

Ker omogoča prilagodljive TV sheme

Trenutno prednastavljeno programsko shemo lahko ob nespremenjeni ceni paketa spremenite in si sestavite svoj nabor najljubših vsebin.

Ker vključuje vrhunsko oprema in digitalni sprejemnik

Ob naročilu na storitve prejmete vso osnovno opremo brezplačno. Vsebina osnovne opreme je seveda odvisna od izbrane storitve, A1 pa vam zagotavlja, da boste v paketu prejeli vse, kar potrebujete. Če opremo poškoduje strela, vam jo pri A1 brezplačno zamenjajo. Vsa, tudi najbolj sodobna oprema, nosi obenem pečat zanesljivosti in preizkušenosti.

Digitalni sprejemnik (STB) omogoča sprejem internetnega signala na vašem televizorju. Vsak osnovni paket vključuje en digitalni sprejemnik. Na optičnem priključku lahko najamete do 6 dodatnih, na povezavi xDSL pa do 3 dodatne sprejemnike.

Ker so na voljo pod enakimi pogoji za A1 zveste obstoječe in nove uporabnike.

Kako naročiti?

Ne zamudite in izkoristite ekskluzivno ponudbo še danes ter prihranite.

- Pokličite 040 40 40 45

- Naročite prek A1.si

- Obiščite A1.si/LiveShop

- Vstopite v najbližje prodajno mesto A1

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del