Quantcast
Radio1_v_zivo


Cardi B je v "šopingu" za hčerko zapravila 24.000 evrov! Poglej, s čim razvaja malčico!
Svet slavnih | 11. 4. 2021 5:55
Cardi je presrečna, da ima hčerko, ki ji lahko kupuje pregrešno draga oblačila in dodatke
Ključne besede:     cardi    b    hčerka    kulture    nakupi    dior    chanel    bogatija
Cardi si je dolgo želela hčerko in zdaj je presrečna

Priljubljena ameriška raperka Cardi B je znana po svojem razkošnem življenju, pravo mero bogatije pa privošči tudi svojo dveletni hčerki Kulture Kiari Cephus. Pred kratkim je na socialnih omrežjih delila svoj najnovejši nakup, za malčico je zapravila vrtoglavih 24.000 evrov! Kupila ji je dodatke za lase, nakit in sedem pregrešno dragih torbic.V videu na Instagramu je Cardi dejala, da je malo ponorela pri nakupih in je vse kupila za Kulture in nič zase. »To se zgodi, ko mi bog nameni hčerkico, ki sem ji vedno želela. Zanjo kupujem več, kot zase,« pa je zapisala na Twitterju.

28-letna mamica je svoji deklici kupila Chanelovo torbico z biseri, ki stane 3.570 evrov, še eno, ki stane 3.160 evrov in uhane za okoli 400 evrov. Nato se je odpravila še v Dior, kjer je deklici privoščila mini torbico Lady Dior za vrtoglavih 3.500 evrov.

View this post on Instagram

A post shared by Cardi B (@iamcardib)Kulture pa ima že tudi svoj Instagram profil, ki ga ureja njena mama. Ima že 1,8 milijonov sledilcev, ki so navdušeni nad njenimi objavami. Malčica pozira v oblačilih vrhunskih modnih znamk kot so Moschino, Balenciaga,... Ne razvaja pa jo samo mama, temveč tudi njen oče. Raper Offset ji je za drugi rojstni dan kupil rožnato torbico znamke Hermes Birkin, vredno vrtoglavih 8.000 evrov!