Quantcast
Radio1_v_zivo


NEURADNO: Ta slovenska pevka naj bi ubila svojo 85-letno babico! Imela naj bi psihične težave
Slovenija | 8. 4. 2021 10:39
31-letnica naj bi imela psihične težave
Ključne besede:     Maja Tripar    umor    vnukinja    babica    Primorska    Bertoki    policija    tragedija    pevka    smrt
Vir: Posnetek zaslona oddaje na Planet Tv

Včeraj zjutraj nas je šokirala novica o tem, da naj bi 31-letna vnukinja dan pred tem ubila svoji 85-letno babico. Po poročanju portala Siol.net naj bi šlo za primorsko pevko, manj znano Majo Tripar, ki naj bi po neuradnih informacijah zakrivila umor in babico poškodovala z ostrim predmetom. Natančen vzrok smrti bo pokazala obdukcija. 


Posnetek zaslona Youtube

''Včeraj ob 19.48 smo dobili obvestilo občana iz Bertokov, da je v stanovanjski hiši našel mrtvo žensko. Na kraj so bili napoteni policisti, kriminalisti in reševalci. Takoj po prihodu je zdravnik potrdil smrt osebe,'' je o torkovem dogajanju povedal pomočnik vodje Sektorja kriminalistične policije PU Koper Dejan Grandič, ob tem je potrdil, da so policisti domnevno storilko še isto noč prijeli. 

Šlo naj bi za 31-letno vnukinjo, ki je živela v zgodnjem nadstropju hiše, neposredno nad babico. Trenutno o pridržani osebi ne dajejo drugih podatkov, niti še ni motiva, zakaj je to dejanje zagrešila. 

''Edino, kar lahko povem, je to, da pridržane osebe do zdaj nismo obravnavali zaradi suma storitve kaznivega dejanja,'' je še dodal Grandič.Bila je bolna, a se ni hotela več zdraviti

Kriminalistično preiskavo je izza policijskega traku pozorno spremljal tudi oče 31-letnice. ''Bila je bolna, a se ni hotela več zdraviti,'' je skrušeno priznal izza kamere za oddajo Planet Tv. Dejal je še, da se je z njo slišal ravno, ko se je odpravila od babice do prijatelja na palačinke, a krvavega dogodka ni omenila.

Babica je o njej govorila le najboljše 

Za psihične težave so vedeli tudi sosedje, a babica je o njej govorila le najboljše. ''Je bila bolna, je bila v Idriji, a potem doma je bila videti v redu. Ko si jo srečal, je lepo odgovorila. Mirna, nihče ni mogel reči ničesar,'' je o 31-letnici še dejala šokirana soseda.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del