Quantcast
Radio1_v_zivo


Njena asistentka na splet objavila fotografijo BREZ POPRAVKOV! Končno videli, kako je zvezdnica videti v resnici
Svet slavnih | 7. 4. 2021 10:53
Khloe je šokirana nad svojo podobo, kjer ni urejena in slika ni ''photoshopirana''
Ključne besede:     Khloe    Kardashian    starleta    kopalke    ogorčenje    slika    javnost    Instagram    asistentka    zvezdnica
Desna fotografija ne bi smela v javnost!

Slavna ameriška starleta in zvezdnica resničnostih šovov Khloe Kardasihan (36) je ostala brez besed, ko je na Instagramu zagledala svojo fotografijo v kopalkah in to brez filtrov oz. brez popravkov. Za to je kriva njena asistentka, ki skrbi za objavo njenih fotografij na Instagram profilu in je ''ponesreči'' objavila fotografijo, ki je ne bi smela.

Fotografija je bila posneta v času velikonočnih praznikov, ko je s svojo družino dan preživljala ob bazenu, na obisku pri mami. Šlo je za sproščeno popoldne, ko se ni obremenjevala s tem ali je urejena ali ni, kar je videti tudi na fotografiji. Asistentki se je fotografija očitno zdela v redu in jo je brez njenega dovoljenja objavila. Kaj kmalu pa je zaokrožila po spletu in vzbudila ogromno pozornosti. 


Predstavniki 36-letne zvezdnice za stike z javnostmi so se začeli na vse moči truditi, da bi fotografijo izbrisali s spleta, a neuspešno. Oglasilo se je več uporabnikov Instagrama in drugih družbenih omrežij, ki so fotografijo prav tako delili, nato pa dobili sporočilo publicistov Kardashianove, naj jo takoj umaknejo, češ da kršijo avtorske pravice.Na sliki, kjer nosi miniaturne kopalke, ki komaj prekrivajo njeno mednožje in prsi, pa je marsikdo opazil, da v resnici sploh ni tako prsata, kot običajno. Očitno jo je tudi zaradi tega zmotilo to, da je fotografija pristala na spletu, namesto bila izbrisana. 


''Objavljena fotografija je bila sicer posneta med zasebnim družinskim druženjem, pomočnica pa jo je pomotoma objavila na družbenih omrežjih. Khloe je videti lepo, vendar je ona lastnica avtorskih pravic in preprosto ne želi, da bi po internetu krožil ta posnetek, ki sploh ni bil namenjen za objavo,'' je povedala Tracy Romulus, direktorica trženja blagovne znamke KKW.

Njeni oboževalci pa pravijo, da jim je bolj všeč naravna in dodajajo, da ima očitno precej slabo samozavest, ker se mora nenehno skrivati pod kupom ličil.

Klohe je namreč znana po tem, da svoje fotografije preuredi do neprepoznavnosti. Ljudje pravijo, da so včasih ogorčeni nad njeno uporabo filtrov, kjer si ni niti malo podobna. Lanskega avgusta je objavila fotografijo, kjer je videti čisto vsa umetna. 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del