Quantcast
Radio1_v_zivo


Osvoji nepozabno doživetje za vso družino – s Triglavom nad Triglav!
Nagrajujemo | 9. 4. 2021 17:01
Srečni nagrajenec bo prejel polet s helikopterjem nad Triglavom za vso družino
Ključne besede:     Triglav    zavarovalnica    nagrada    helikopter    polet    družina
Banner_Triglav

Naše življenje je sestavljeno iz trenutkov. In nekateri so še posebej posebni in dragoceni. Takšni, da bi jih radi zavarovali za vedno.

Na Radiu 1 vas skupaj z Triglav življenjskimi zavarovanji spodbujamo, da pomislite na takšne lepe trenutke. Kateri trenutek v življenju bi zavarovali za vedno? Je bil to sončni zahod na vajinem prvem skupnem potovanju? Prvi pogled na svojega otroka? Morda božična večerja, ko se je končno zbrala prav vsa družina? V zgornji prijavnici nam sporoči svoj trenutek, ki bi ga zavaroval za vedno.

Če te pokličemo, ga z nami in vso Slovenijo deliš v radijskemu programu. In si v žrebanju, da skupaj s Triglav življenjskimi zavarovanji, v tvoje življenje dodamo še en dragocen spomin, ki ga nikoli ne pozabiš. Ne le ti, kar vsa družina! Triglav vas namreč pelje nad Triglav. Srečni nagrajenec bo namreč prejel polet s helikopterjem nad Triglavom za vso družino.

Prijavi se in z nami deli trenutek, ki bi ga zavaroval za vedno. Ob teh spominih se bomo pogosto zavedali predvsem, kako dragocene so nekatere osebe v našem življenju. In zato poskrbite za tiste, ki jih imate najraje in za finančno varnost v primeru, da gre kaj narobe.

Ker prihodnosti ne morete napovedati in ker ne želite, da bi se vaši najbližji znašli v finančnih težavah, če bi vas izgubili. Zato je tukaj Triglav življenjsko zavarovanje.Življenje je prvi vdih, prvi dotik, strast in pustolovščina. Vsako je edinstveno, čarobno in raznoliko, zato ga je dobro zavarovati.

Kako preprečiti, da bi se vaši najdražji znašli v finančni stiski in dolgovih, če se vam zgodi najhujše? Kako si zagotoviti boljše in hitrejše okrevanje, če hudo zbolite? Kako si zagotoviti finančno varnost, če ostanete sami, brez družine? To so vprašanja, o katerih nihče ne razmišlja rad. A se izkažejo za še kako pomembna, če se zgodijo neljubi dogodki.

Življenjska zavarovanja vam in/ali vašim najdražjim pomagajo, da se po težkih dogodkih in preizkušnjah lažje postavijo na noge. Lahko pa je tudi naložba, ki vas pripelje bližje vašim ciljem za prihodnost.

Več o življenjskih zavarovanjih na www.triglav.si.

Pravila za sodelovanje.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del