Quantcast
Radio1_v_zivo


Obožuje konje, z delom v štali služi denar! Zvečer pa postane vir dohodka TO!
Zanimivo | 4. 4. 2021 10:55
Preoblačenje v žensko je njegov največji hobi
Ključne besede:     kmet    transvestit    oblačila    kmetija    živali    konji
Dean obožuje konje

Britanski umetnik, ki nastopa pod umetniškim imenom Boo La Croux, preživlja svoje dneve osredotočen na agrikulturo, v prostem času pa se posveča preoblačenju v žensko.Dean Goodwin-Evans, ki je v prostem času transvestit, pravi, da ga to izjemno osrečuje. »Zelo rad pa tudi jaham in vesel sem, da se lahko osredotočim na obe moji strasti,« je dejal 35-letnik, ki si denar služi s čiščenjem hleva, hranjenjem 13 konj in šestih piščancev, pobiranjem jajc in košnjo trave.

»Kadar nisem kmet, sem transvestit, v teh časih pa nastopam preko spleta. Naučil sem se tudi šivati, tako, da izdelujem svoje kostume in lasulje. Na sebi tudi vadim ličenje in spreminjam svoj videz,« je navdušeno dejal Dean, ki je po poklicu sicer frizer.Vse pa le ni bilo vedno tako rožnato. Ko se je svet prvič ustavil lani spomladi, je zapadel v depresijo. Zelo mu je pomagalo, da je bil v družbi živali, ki jih je oklical za njegove rešiteljice.

»Živali so mi pomagale, da sem se na njih osredotočil, imel sem razlog, da sem vstal vsako jutro. Kmetovanje je že od marca lani moj glavni vir dohodka,« je še dejal Britanec, ki komaj čaka, da se pandemija konča in bo lahko deske v hlevu zamenjal z odrskimi deskami.