Quantcast
Radio1_v_zivo


Pri 13-ih letih rodila in razkrila KRUTO RESNICO! Zdaj je oznanila NOVO NOVICO, za katero upajo, da je hec
Viralno | 2. 4. 2021 10:28
Danes ima 15-let in je noseča že drugič - ima dovolj denarja, da preživi sebe in otroka
Ključne besede:     Darya    najstnica    15 let    nosečnost    otrok    drugič    Rusija    resnica    mama    mladost
Pri 13-letih prvič zanosila in rodila zdravo deklico Emilijo

Pisali smo o tem, kako je komaj 13-letna deklica Darya zanosila in trdila, da je oče njenega otroka komaj 10-letni deček Ivan. Seveda se je to kasneje izkazalo za laž, saj je zanosila s 15-letnim fantom, ki pa naj bi jo posilil.

15-letnik ji je celo  grozil, da jo bo na družbenih omrežjih razglasil za ku*bo, če ne bo pristala na seks z njim. Kljub temu da se mu je upirala, si jo je vzel na silo. Najstnika naj bi policija kasneje tudi zaslišala, a celotni zadevi še niso prišli do dna in preiskava, kaj se je v resnici dogajalo, še kar traja.


Darya je pri 15-ih letih drugič noseča

Življenje teče dalje in Darya ima danes 15 let. Z Ivanom sta še vedno prijatelja in večino svojega časa posveča materinstvu ter pravi, da v tem neznansko uživa. 

Lanskega avgusta je rodila zdravo deklico Emilijo, predkratkim pa javnost znova šokirala s tem, ko je oznanila, da je znova  noseča. Pokazala je fotografije svojega nosečniškega trebuha in zapisala: 

''Je sploh mogoče, da sem noseča? Seksala sva z zaščito,'' je sporočila sledilcem na družbenem omrežju, kjer že veselo razkazuje svoj nosečniški trebuh. Kdo je oče ni znano, vsekakor pa tokrat ni šlo za posilstvo, saj ima očitno fanta, s katerim pričakujeta naraščaj.


Z Ivanom, za katerega je trdila, da je oče njene hčerke, sta dobra prijatelja

Čeprav so na začetku prvega otroka mislili, da ne bo zmožna skrbeti zanj, se je odločila, da ga obdrži. Deklice ni dala v rejništvo, morala hitro odrasti in postati mama. Zdaj zasluži 5.000 funtov mesečno in to samo z objavami preko družbenih omrežjih. 

''Imam več kot dovolj denarja, da preživim sebe in otroka,'' pove mlada mamica in doda, da se je kljub težkemu otroštvu odločila prav in ji trenutno v življenju nič ne manjka. Se pa že veseli, da bo mala Emilija dobila sestrico ali bratca.


Darya znova pričakuje naraščaj
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del