Quantcast
Radio1_v_zivo


Medicinska sestra videla, kaj počne direktor in ga prijavila! Upala, da ga odpustijo, na koncu pa so njo!
OMG/WTF | 31. 3. 2021 8:23
V resnici ni bil pijan, ampak je preživel hudo možgansko kap
Ključne besede:     medicinska sestra    direktor    alkohol    dopustitev    steklenica    možganska kap    laž    obtožbe    služba    Brazilija
31-letna medicinska sestra po krivem obtožila direktorja bolnišnice

Medicinska sestra Sonia Mendez (31) iz brazilskega mesta Porto Alegre je ostala brez službe po tem, ko je obtožila direktorja, da na delo hodi alkoholiziran. Po bolnišnici je začela širiti govorice, da čudno govori, težko hodi in ni čisto priseben, kar so začeli opažati tudi ostali. 

Direktor ortopedske bolnišnice Bruno de Oliveira se je v hipu znašel na slabem glasu in kmalu so njegovo čudno obnašanje začeli opažati tudi pacienti. Sonia pa je nekega dne opazila, kako se je opotekal po hodniku, in da v rokah drži steklenico. Takoj je pomislila, da v njej nosi alkohol in ga uživa kar med službenim časom. Odločila se je, da ga prijavi in upala, da ga čimprej odpustijo. 

Direktor v steklenici ni imel alkohola, ampak zdraviloNjen povod za prijavo pa je bil tudi ta, da ga je lansko leto dvakrat prosila za povišico, po tem, ko je njen mož izgubil službo in je morala preživljati oba. Žal je naletela na gluha ušesa in se odločila, da temu naredi konec. V upanju, da bi direktorja Oliviera odstranili s položaja in namestili nekoga novega, ki bi imel več posluha za povišanje plač, pa je kmalu spoznala, da se je grdo opekla.

Sonia je storila hudo napako, ki jo je drago stala

Kasneje pa so izvedeli, da je direktor nekaj mesecev nazaj preživel hudo možgansko kap, kar mu je povzročalo posledice s hojo in govorom. Nihče od zaposlenih ni tega vedel in so ga brez dokazov označili za ''pijanca''. V steklenici, ki pa jo je nosil s seboj, pa ni imel alkohola temveč zdravilo, ki mu je pomagalo pri okrevanju. 

Sonia in še dve njeni sodelavki so dobile odpoved, ker so po krivem obtožile in širile grde govorice o direktorju, ne da bi se prej pozanimale, kaj je z njim narobe. 

Medicinska sestra kasneje ni hotela dajati izjav za javnost, je pa o njej znano le to, da je zapustila mesto in se preselila drugam.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del