Quantcast
Radio1_v_zivo


Na poročni dan doživela tragedijo! V solzah hodila pred oltar, ženinu in svatom se ni sanjalo, kaj je doživela
Žalostno | 18. 4. 2021 8:18
Na poročni dan je splavila
Ključne besede:     poroka    ženin    nevesta    otrok    splav    žalostno    tragedija    smrt    nesreča
Na poročni dan je splavila

Kate (29) je dva tedna pred poroko izvedela, da je noseča. Bila je presrečna in komaj je čakala, da veselo novico sporoči tudi svojemu bodočemu možu Timu. Iz prejšnjega zakona je že imela dva otroka, veselila pa se je tudi tretjega, z novim partnerjem, ki bi tudi prvič postal očka.  

Ko mu je sporočila veselo novico, pa je od sreče zajokal tudi sam. Presrečni par je komaj čakal, da na poročni dan vsem svatom sporoči veselo novico. Začela sta se pogovarjati o tem, na kakšen način jih bosta presenetila in začela kovati načrt.

Dva dni pred poroko je Kate začutila, da jo v trebuhu nekaj močno špika. Bila je noseča 7 tednov. Šla je na wc in na spodnjem perilu zagledala krvavi izcedek. S Timom sta takoj obiskala ginekologa, ki pa je ugotovil, da je z otrokom vse v redu in se lepo razvija. Slišalo se je celo bitje otrokovega srca, kar ju je potolažilo.

A ker nesreča nikoli ne počiva, sta doživela tisto, česar si ne želi doživeti noben starš.

Na dan poroke pa je Kate med oblačenjem poročne obleke znova začutila močno bolečino. Začutila je, da se ji je ulila kri, bolečine pa so bile vse hujše. 

''V nekem trenutku sem se zavedala, da izgubljam otroka. Vedela sem, da je vsega konec,'' pove Kate, ki je nekaj minut preden je stopila pred oltar, odšla na wc in zagledala ogromno krvi.

Na spodnjem perilu je tokrat zagledala kepo sluzi, ki ji je dala vedeti, da njenega otroka ni več. Ni vedela, kaj naj naredi, saj je bilo vse nared za poroko. Ob pomoči mame se je skušala zbrati in kar se da nasmejana oditi pred oltar.A bolečina je bila neznosna, v glavi pa je imela samo misel, da je izgubila otroka. S solzami v očeh je hodila do oltarja, kjer jo je ves nasmejan čakal Tim, ki se mu niti sanjalo ni, kaj doživlja njegova bodoča žena. 

Ker je imela čez obraz tančico, nihče ni pomislil, da joka od žalosti. Vsi so mislili, da je ganjena od sreče.

Kate ni hotela ne svatom, še najmanj pa Timu uničiti poročnega dne, zato mu je novico zaupala ob koncu slavja. Skupaj sta prebrodila težko stisko in dejala, da bosta čez nekaj mesecev skušala znova zanositi.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del