Quantcast
Radio1_v_zivo


Po nakupu v eni izmed slovenskih trgovin doživel nočno moro! Obvestil policijo in obiskal klinični center
Slovenija | 23. 3. 2021 6:39
Varnostnik hudo pretepel nakupovalca po tem, ko je zapuščal trgovino
Ključne besede:     Maribor    Lidl    varnostnik    nakupovalec    pretep    policija    poškodba    bizarno    tožba
Slika je simbolična

Teden dni nazaj je po spletu zaokrožil zapis nakupovalca, ki trdi, da ga je varnostnik pred trgovino Lidl hudo pretepel. Po poročanju mariborinfo.com naj bi se pretep zgodil nekaj po 20. uri pred trgovino Lidl na Pobrežju pri Mariboru. Trgovina se je počasi že zapirala, kar je varnostnik nakupovalca tudi opozoril, prodajalka pa mu je dovolila, da še opravi zadnji nakup, ki ga je končal v 2 minutah.

Na poti iz trgovine naj bi varnostnik pripomnil, ''če mislim, da sem frajer, ker sem se z novim skuterjem pripeljal, in sem mu rekel, kaj to njega zanima, naj se briga zase in če mi ga je 'fauš', ker nima,'' je nakupovalec zapisal na družbenem omrežju Facebook, ko naj bi ga potem varnostnik spravil na tla in ga začel tolči po obrazu.


Slika je simbolična

''Pet šusov v glavo, nos mi je zlomil, očala korekcijska mi je zlomil,'' je za portal mariborinfo.com povedal nakupovalec. Varnostnik naj bi ga vrgel po tleh kar dvakrat. Takoj je poklical policijo in jih obvestil o dogodku ter kasneje na policijski postaji podal kazensko ovadbo. Varnostnik ni želel priznati, da ga je pretepel.

Nakupovalec je dejal, da je tudi obiskal mariborski klinični center, kjer so mu povedali, da ima zlomljen nos, ponoči pa naj bi celo trikrat bruhal in je imel glavobole.


Slika je simbolična

''Policist je rekel, da se za očala lahko medsebojno dogovoriva, pa sem mu rekel, naj mi da zraven za nova očala vsaj 100 evrov in mi je rekel, naj ga tožim,''
 je zapis zaključil nakupovalec in dodal, da so mu iz policije sporočili, da trenutno pregledujejo posnetke iz trgovine. Nato bodo sledili nadaljnji postopki.

Na Policijski upravi Maribor so za mariborinfo.com povedali, da obravnavajo prijavo, ampak zadeva še ni razčiščena, zato je zaenkrat ne morejo komentirati. Potrdili pa so tudi, da je naslednji korak pregled posnetkov.

Pod objavo se je oglasil tudi trgovec Lidl. Nakupovalca so pozvali, naj se jim oglasi, saj ''želimo na dogodek ustrezno reagirati,'' so zapisali. Dodali so še, da so pristojne službe znotraj podjetja o incidentu že obvestili.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del