Quantcast
Radio1_v_zivo


Eno najbolj zaželenih manekenk na svetu danes ne bi prepoznali! Poglej, kako je Linda videti danes
Svet slavnih | 16. 3. 2021 12:11
Linda ima danes nekaj več kilogramov kot nekoč in živi čisto umirjeno življenje
Ključne besede:     Linda    Evangelista    model    manekenka    obraz    revija    videz    kilogrami    sprememba
Linda je danes stara 55 let in živi povsem drugačno življenje kot nekoč

Ena najbolj zaželenih manekenk na svetu je prav zagotovo Linda Evangelista, ki bo meseca maja praznovala že 56. rojstni dan. Kanadska lepotica italijanskega rodu je v 90-ih letih prejšnjega stoletja zelo kmalu postala ena od najbolj iskanih manekenk.

Njen prelep obraz je krasil več kot 700 naslovnic revij in bila je nepogrešljiva v svetu mode. Na začetku kariere pa je naredila potezo, ki jo je prav zagotovo izstrelila med zvezde - poskrbela je za drastično spremembo pričeske.Odločila se je namreč, da svoje dolge, svetlo rjave lase skrajša na kratko deško pričesko. Modni svet je bil najprej šokiran, potem pa je njen stil postal pravi hit. Znana je bila po tem, da je zelo rada menjala pričesko in bravo las, zaradi česar so jo klicali kameleonka in ta naziv se jo drži še danes.Postala je zaščitni obraz modne hiše Versace, kozmetične hiše Revlon, leta 1990 pa so jo v reviji People uvrstili med 50 najlepših ljudi na svetu. S slavo je postala tudi sama bolj izbirčna in je izbirala za koga bo delala.

Njena izjava, da ne vstane iz postelje za manj kot 10 tisoč dolarjev na dan, pa je postala že legendarna. Ne glede na vse, so modni oblikovalci in fotografi vedno zelo radi delali z njo. Nikoli ni zamujala na revijo niti na fotografiranja in nikoli ni živela razuzdano.Danes pa Linda živi umirjeno življenje in se posveča le svojemu sinu. Z leti je nabrala tudi nekaj kilogramov, a si tega ne jemlje k srcu. Uživa v sadovih minulega dela in je zadovoljna sama s seboj. Mamica je postala šele leta 2006, pri 41-ih letih, a ni želela odkriti identitete očeta dečka Augustina Jamesa.


Linda je danes povsem običajna ženska in mama, ki živi čisto normalno življenje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del