Quantcast
Radio1_v_zivo


Učitelj pred celim razredom POTRDIL GOVORICE, ki jih je slišal po šoli: Učenci so začeli kričati kot nori!
| 12. 3. 2021 11:03
Potrdil govorice, da z učiteljico hodita, nato pa jo je še zaprosil - navdušenje učencev je bilo neizmerno!
Ključne besede:     učitelj    učiteljica    učenci    govorice    zaroka    razred    šola    ljubezen    šok
Učiteljico zaprosil pred celim razredom

Učitelj matematike Jason Seifert iz ameriške zvezne države Ohio je po šoli slišal govorice o tem, da se ''zabava'' z eno od učiteljic oz. da imata nekaj več. Odločil se je, da govoricam naredi konec. Pred celim razredom in v pričo nekaj učiteljev je priznal, da je v razmerju z učiteljico, ki je stala zraven njega - gospodično Baker. Še preden pa je to priznal, je razred vprašal sledeče: 

''Naj dvigne roko tisti, ki je slišal govorice o učiteljici Barker in meni,'' je začel učitelj, ko je za nekaj časa v razredu nastala tišina. Učenci so se začeli potihem smejati, ko jih je znova prekinil.

Več kot očitno je cel razred dvignil roko, nato pa je vprašal učenko Emily, če je dovolj pogumna, da lahko pred celim razredom pove, kaj je slišala, da se govori po šoli.Emily je pogumno odgovorila, da je slišala, da z učiteljico Barkerjevo hodita. Učiteljica Barker, ki je stala zraven njega je bila ves čas tiho in videti je bilo, da ji je kar malce neprijetno. Učitelj je to potrdil in navdušenje učencev je bilo neizmerno. Začeli so kričati in ko jih je skušal umiriti je še dodal:

''Midva samo ne hodiva ... ampak sem vanjo popolnoma zaljubljen!'' Učiteljica Barker je bila ganjena in presenečena nad njegovo izpovedjo in opaziti je bilo, da ji gre od sreče na jok.

A to še ni bilo vse!

Šok je sledil, ko je učitelj storil nekaj, česar ni pričakoval nihče! Šel je na kolena, iz žepa potegnil prsta in jo zaprosil.

''Bi gospodična Barker želela, da postane gospa Seifert?''Učenci so v tem trenutku popolnoma podivjali in bili navdušeni nad njegovo potezo. Šokirani pa so bili tudi ostali učitelji, ki so tisti čas stali zraven. Sledilo je neizmerno veselje.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del