Quantcast
Radio1_v_zivo


Znorel, ko je izvedel, kaj je njegovo dekle naredilo z dobitnim listkom! Več kot 200 milijonov splavalo po vodi
OMG/WTF | 13. 3. 2021 7:34
Prepričana, da je zadela 212 milijonov, ko je ugotovila, da listka ni vplačala
Ključne besede:     listek    loterija    jackpot    zmagovalne številke    usoda    šok    žalostno    bogastvo    denar    napaka
Ni vplačala listka, a je imela zmagovalne številke

19-letna Rachel Kennedy in njen 21-letni fant Liam McCrohan že več časa igrata Jackpot in vedno izbereta enake številke. Rachel je pojasnila, da sta kar 8 tednov zapored igrala enako kombinacijo številk in čakala, da se nekoč vendarle pojavijo na ekranu - in so se! 

Tistega dne so se na ekranu pojavile naslednje številke: 6, 12, 22, 29, 33, 6 in 11! 

Ko je videla, da je njuna kombinacija številk tokrat le zmagovalna, ni mogla verjeti svojim očem. Takoj je poklicala svojo mamo in partnerja Liama v sobo, da z njima deli veselo novico. Prepričana, da je zadela nekaj več kot 212 milijonov in rekla: ''O moj bog, moram jih poklicati in javiti, da imam zmagovalne številke!!!''Rachel pa ga je polomila, ker je svoj transakcijski račun uredila tako, da ji izbrano kombinacijo vsak teden avtomatsko plača. In ker tokrat ni imela dovolj denarnih sredstev, listek ni bil vplačan oz. ni šel ''skozi,'' ampak je bil zavrnjen. 

Misleč, da je postala milijonarka, je takoj klicala na agencijo, kjer so ji potrdili, da je njena kombinacija res zmagovalna, vendar listek ni bil vplačan, ker na računu ni imela dovolj sredstev! 

Si predstavljate šok in veliko razočaranje, ko sta ugotovila, da bi lahko bila bogatejša za približno 212 milijonov, če bi vplačala igrano kombinacijo?Rachel je pojasnila, da je bil Liam še bolj razočaran kot ona. Začela sta celo verjeti, da njune številke niso srečne, ampak prav nesrečne, zato sta se odločila, da bosta kombinacijo le teh zamenjala.


Ali bosta še kdaj imela srečo, da bodo njune številke zmagovalne, pa bo pokazal čas. Vsekakor pa bosta zagotovo listek vplačala in preverila, da je šel ''skozi''.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del