Quantcast
Radio1_v_zivo


24-letnik šokiral Z NAPISOM POD SLIKO! Ni šala, ampak resnica - zaradi tega je imel v šoli tudi težave
WOW | 13. 3. 2021 10:58
Vsi mislijo, da je njegova mama njegovo dekle - sošolci so ga večkrat zbadali, zdaj pa se s tem ne obremenjuje več
Ključne besede:     mama    sin    mladost    dekle    resnica    videz    par    zbadanje    nasvet    družina
''Jaz in moja mama''

24-letni Vietnamec Jonathan Nguyen, ki živi v Los Angelesu večkrat na splet objavi fotografije s svojo prelepo in mladostno mamo, ki pa jo vedno zamenjajo za njegovo dekle. Ko jim pove, da je to v resnici njegova mama, pa ostanejo brez besed ali mu celo ne verjamejo. Spominja se, kako je v šoli imel večkrat težave s tem, ko ga je prišla iskati in so vsi mislili, da je njegova sestra ali celo dekle. Včasih mu je bilo zaradi tega nerodno, sploh v najstniških letih, ko so ga sošolci izzivali, da bi z veseljem hodili z njegovo mamo. Čez čas se je nehal obremenjevati s tem in postal nanjo ponosen.

''Imeti mlado mamo je sijajno, dokler ne vidiš nekoga svoje starosti, ki jo osvaja,'' se je pošalil mladenič.Jonathonova mama pa je še bolj prepoznavna postala takrat, ko je njene slike objavil na spletno stran Subtle Asian Traits. Vsem je želel pokazati kakšnih diet in vadb se poslužuje njegova mama, za ohranjanje mladostnega videza. Zapisal je, da je glede negovanja svojega videza precej stroga, disciplinirana in skrbna. Striktno sledi ketonski dieti, se izogiba vsega kar naj bi veljalo za nezdravo, veliko telovadi, in dnevno zaužije veliko količino vode. 

Ugotovil je, da bi vsi moški radi imeli njeno telefonsko številko, ženske pa recept za mladosten videz.Ko so prebrali besedo ''mama,'' pa se je usulo več tisoč komentarjev, da to ni mogoče in da se heca. Mladenič ni mogel verjeti, da bo prejel toliko pozitivnih komentarjev na račun svoje mame in da res mislijo, da sta par.Že, ko je bila mlada so mislili, da je to njen brat in ne sin. Rodila ga je pri 20-ih letih in od takrat naprej nista le mama in sin, temveč tudi dobra prijatelja ter zaupnika. 

Pod sliko je zapisal, da je s svojo mamo ... Skoraj nihče mu ne bi verjel!

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del