Quantcast
Radio1_v_zivo


Hčerko zbudila sredi noči in jo odpeljala v kopalnico! Razlog je tako krut, da je reševalce čisto pretreslo
OMG/WTF | 4. 3. 2021 10:07
Deklica je lulala v posteljo, mama pa jo je postavila pod leden tuš - kasneje je umrla
Ključne besede:     smrt    mama    deklica    Poljska    lulanje    postelja    tuš    ledena voda    uboj
30-letna mama zaradi lulanja v posteljo pokončala hčerko

Zgodilo se je na Poljskem, v mestu Klodzko, ko je 30-letna mama svojo 3-letno hčerko kaznovala zaradi lulanja v posteljo in storila kruto dejanje, ki je pretreslo vse mesto.

3-letna Hania je vsak večer lulala v posteljo, kar je mamo spravljalo v obup in ni vedela, kako naj jo tega odvadi. Tiste usodne noči, pa je nekaj pred polnočjo prišla v hčerino sobo in znova opazila, da je pomočila posteljo. 

Zbudila jo je in odvlekla do kopalnice, kjer jo je postavila pod tuš, izpod katerega je nanjo nekaj minut tekla ledena voda. Nato jo je odpeljala nazaj v posteljo, a iz minute v minuto je bilo počutje male Hanie slabše. Začela je bruhati in izgubljati zavest. 


Sosedje so na vhodu v stanovanjski blok postavili sveče v spomin na preminulo deklico

Mama je poklicala reševalce, ki so jo nemudoma odpeljali v bolnišnico. Niso ji mogli pomagati in je umrla. Obdukcija je pokazala, da je bil vzrok njene smrti ledena voda in z njo povezan šok, ki ga telo triletnice enostavno ni preneslo. Reševalci in zdravniki pravijo, da so ob takem dogodku pretreseni ter nimajo besed.

Kasneje so ugotovili, da je deklica živela v precej slabih pogojih, skupaj še z dvema sestricama, starima 10 mesecev in 8 let. Oba starša, tako Lucyna K. in oče Łukasz B. sta bila obsojena zlorabe ter malomarnosti nad otroki. Sodišče jima je vzelo hčerki in ju dalo v rejništvo.


Mamo in očeta so odpeljali policisti 

Na sodišču se je mama zagovarjala, da hčerke ni ubila zanalašč, temveč ji je želela le pomagati, da ne bi več močila postelje. 

Zaenkrat je dobila le 3 mesece zaporne kazni, na sodišču pa se bo moral zagovarjati tudi njen partner, ki so ga prav tako povezali z zlorabo otrok. 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del