Quantcast
Radio1_v_zivo


Oboroženi ropar sinoči od prodajalke zahteval denar! To, kar je storila ona, ni pričakoval nihče
Viralno | 17. 2. 2021 9:48
Rekla mu je: ''Ne dam!'' Ta pa je v minuti zapustil trgovino brez, da bi jo poškodoval
Ključne besede:     trgovina    rop    pištola    pogumno    prodajalka    Hrvaška    denar    bizarno
Pogumna prodajalka roparju s pištolo ni želela dati denarja

Včeraj, malce po 19. uri zvečer se je v naselju Bukovlje na Hrvaškem zgodil rop v eni izmed manjših živilskih trgovin. Kamere pokažejo, kako je oboroženi ropar vstopil v trgovino in v prodajalko, ki je bila tisti čas sama, uperil pištolo. Od nje je zahteval denar, a se je zgodilo nekaj, česar ni pričakoval.
Pogumno se je postavila pred njega, dala roko v bok in dejala: ''Ne dam!'' Ohranila je mirno kri in roparju pokazala, da se ne boji ničesar. Čeprav je bila močno prestrašena, ker ni vedela, kako bo reagiral, se je na njeno srečo vse odvilo v pravo smer.

Ropar, ki je imel masko na obrazu je po 1 minuti zapustil trgovino in ni ukradel ničesar. Odpeljal se je neznano kam, policija pa ga še išče. 

Prestrašena prodajalka je takoj poklicala policijo in jim pokazala posnetke. Za medije je kasneje spregovoril tudi njen mož, ki je rekel, da se še zdaj vsa trese, čeprav je bilo na posnetku videti, da se ne boji ničesar. 


Roko dala v bok in ga odgnala ven!

''Ni hotela popustiti, še vedno je pretresena od vsega tega! Takoj je poklicala policijo in čakala, da pridejo. Nisem mogel verjeti, da se mu je tako pogumno postavila po robu in mu ni dala denarja. Sreča je, da je odšel tako hitro, ker lahko bi se končalo tragično,'' pove prodajalkin mož in doda, da kar ne more verjeti, da je reagirala tako pogumno. 


Prodajalka je dala roko v bok in pokazala roparju, da se ga ne boji

Pravijo, da je roparja morda prestrašilo to, ker se je tako pogumno postavila in desno roko dala v bok, s čimer mu je dala vedeti, da se ga ne boji. Spet drugi pa pravijo, da je neumna, ker je za nekaj evrov, ki jih je imela v blagajni tvegala življenje.

Očitno je šlo za mladega fanta, ki ni želel nikogar ubiti, je pa misli, da se bo gospa prestrašila pištole in mu dala denar - žal je naletel na napačno osebo.