Quantcast
Radio1_v_zivo


Smejijo se mu, ko vidijo, KAKŠNO DEKLE IMA! Ona je ponosna nase in se ne bi spremenila za nič na svetu
Ljubezen in odnosi | 17. 2. 2021 9:30
Njegovo dekle ima 114 kilogramov, a je manj obremenjena s tem, kot dekleta s suho postavo
Ključne besede:     razmerje    dekle    fant    postava    kilogrami    ljubezen    zasmehovanje
Matt pravi, da je Brittany zanj popolna

23-letna Brittany se je zaljubila v fitnes trenerja Matta in od takrat je njeno življenje popolnoma drugačno. A če ste mislili, da ga je spoznala v fitnesu medtem, ko se je potila na napravah, se motite.

Pri svojih 114-ih kilogramih nikoli ni obiskala fitnesa, temveč ga je spoznala na Facebooku lansko poletje. Začela sta se pogovarjati preko spleta in se kaj kmalu srečala v živo. Takoj sta se zaljubila in začela razmerje. Čeprav velikokrat naletita na grde opazke in posmehljive poglede, pa se za to ne zmenita. Dejala je, da je bil Matt od vsega začetka drugačen in je takoj vedela, da je tisti pravi. Vsi fantje s katerimi je bila v razmerju, so ji govorili, da naj shujša, da mora skrbeti za svoje zdravje, da naj začne jesti bolj zdravo, a jih nikoli ni poslušala. Zaradi tega so jo tudi zapustili, kar pa jo je vedno znova prizadelo. Ni razumela, zakaj je ne morejo sprejeti takšne kot je, saj se je v svoji koži počutila dobro.


Matt je končno spoznal dekle, ki ni obremenjeno z videzom

''Na začetku sem bila neodločna. Fantje so mi govorili, da naj shujšam in da sem predebela. To je močno vplivalo na mojo samozavest, zato sem začela z dieto in telovaditi. Kmalu sem spoznala, da to ne počnem zaradi sebe, ampak za druge. Prenehala sem se mučiti, še vedno pa me je bilo strah, če me bo v resnici sploh kdo sprejel takšno kot sem. In tako sem srečala Matta!''Brittany je ponosna na svojo postavo in je ne misli spreminjati za nikogar

''Bil sem v zvezah s suhimi dekleti, ki so imele vitko postavo, pa niso bile zadovoljne same s sabo. Bile so negativne, nenehno tečne, nezadovoljne in obremenjene. Vedno so hotele nekaj spremeniti na sebi, da bi bile srečne, kar je tudi mene spravljalo v obup. Ko sem spoznal Brittany, pa sem bil navdušen nad njeno samozavestjo in ljubeznijo do telesa. Ona ne bi na sebi spremenila ničesar in tudi jaz tega od nje ne bi nikoli zahteval,'' je dejal Matt.


Konec letošnjega januarja pa jo je zaprosil! Seveda je rekla, da!
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - predsedniške volitve | Volilna pravila - lokalne volitve | Seznam predvajanih del