Quantcast
Radio1_v_zivo


Prejeli žalostno pismo posvečeno 35-letni Marini iz Kamnika, ki ji je sodil mož in je za seboj pustila dve deklici
Žalostno | 7. 2. 2021 10:29
Kamnik je pretresel brutalnen umor 35-letne Marine, ki ji sodil mož Goran
Ključne besede:     umor    mama    hčerki    partner    ločitev    Kamnik    Marina    pismo    žalostno    tragedija    Slovenija
35-letna Marina je morala umreti nasilne smrti

Kamnik je v nedeljo pretresel brutalnen umor 35-letne Marine, ki ji sodil bivši mož Goran (36), od katerega se je ločevala. Za seboj je pustila dve deklici, Anjo in Dunjo, ki sta po poročanju medijev zdaj pri babici.

Gregor Selčan je v naše uredništvo poslal pismo, ki ga v celoti objavljamo.

Mami! Usoda kruta in nasilna je tako hotela,

Angelska krila prerano ti nadela.

Radostni nasmeh se tvoj je nama skril,

In bolečine strup dušo z grenkobo je zalil.

Nič več ne boš trpela, ne poznala strahu in mor,

A, Marina, ljubezen neizmerna moja večno gre (k tebi) gor.


(Anja in Dunja)

 

Z A H V A L A

Nad teboj se je znesla krutost, ki je ne moremo ubesediti. Nerazumnost podivjanega človeškega uma nam je vzela tebe, ustvarila praznino, izbrisala nasmeh in z grenkobo zaznamovala vsa naša življenja. Trpeči in obnemeli se nikakor ne moremo sprijazniti s tako silovito izgubo. Bila si nam vedrina, očarljiv pogled in topla roka. Bila si najboljša mati, hči, sestra in sopotnica. Bila si moja in naša ljubezen, ki bo zate večno tlela v naših srcih.


Tvoja preuranjena smrt, ki je tvoji najbližji nikoli ne bomo sprejeli, je v teh žalostnih trenutkih pokazala tudi na to, kar si vsakodnevno poosebljala: na dobroto, srčnost in skrb. Bila je del tebe in vsem prepoznana tvoja vrednota.

Za vse dobre misli, ki jih v teh težkih časih še kako potrebujemo, za vsako izrečeno sožalje in iskreno podporo se z globokim spoštovanjem in iskreno hvaležnostjo ob neminljivi izgubi nam najdražje Marine Ilikić (roj. Mamić) zahvaljujemo vsem, še prav posebej sosedom, prijateljem, znancem, nekdanjim sošolcem, zaposlenim v Osnovni šoli Toma Brejca in vrtcu Sneguljčica, Osnovni šoli Rodica, kolegom in sodelavcem iz podjetij BS center d.o.o. in trgovine Mana, zdravnici dr. Nadji Križnič Pfajfar ter medicinski sestri Ani Lamovšek iz ZD Kamnik.

Globoko hvaležnost čutimo in iskreno zahvalo vam izrekamo hčeri Anja in Dunja, mami Mila, oče Vinko, sestra Renata, svak Dragan, nečak Jakov, babi Koviljka, strici, tete in ostalo sorodstvo.

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del