Quantcast
Radio1_v_zivo


Valentinovo na Radiu 1
Nagrajujemo | 5. 2. 2021 17:00
Podari sladoledno vrtnico LEONE!
Ključne besede:     LEONE    Valentinovo    presenečenje    sladoledna vrtnica
Valentinovo na Radiu 1


Letošnje leto je posebno. Zato smo se na Radiu 1 skupaj s sladoledi LEONE odločili tudi letošnje valentinovo narediti malo drugačno. Zakaj bi bil to samo praznik zaljubljencev? Odločili smo se, da bo praznik vseh, ki se imamo radi.

Si za?

Naj bo to prijatelj, ki se ti javi tudi ob petih zjutraj, babica, ki ob vsakem tvojem izpitu drži pesti zate ali pa super sodelavec. Seveda tudi tvoja punca, žena, fant ali mož pridejo v poštev.

Prijavi se preko zgornje prijavnice. Zaupaj nam zgodbo, zakaj bi si kdo izmed tistih, ki jih imaš rad, zaslužil, da ga za letošnje valentinovo še posebej presenetiš? Če te izžrebamo, te pokličemo in skupaj s tabo, bomo kar v živo v eter, poklicali še tistega, ki bi ga rad presenetil. In kar v eter mu boš lahko povedal, zakaj ti veliko pomeni. To bo res nepozabno presenečenje.

Ampak še boljše je, da to še ni vse. Oba vaju čaka še slastna nagrada iz LEONE. Pri sladoledih LEONE so namreč pripravili zares izvirno valentinovo pozornost - sladoledno vrtnico! LEONE Rose Cone je sladoled v kornetu, oblikovan v obliki vrtnice. Slastno za pogledat in dobro za obliznit! Za nekaj trenutkov torej 'zamrznita' telefone in računalnike in se razvajajta ob klepetu in slastni sladoledni vrtnici LEONE. Si prepričan, da lahko pojesta vsak samo eno?To valentinovo podari LEONE sladoledno vrtnico!

Na prvi pogled kot prave, a z vsakim ugrizom vse slajše - LEONE iz Slovenije tudi ob letošnjem prazniku zaljubljencev predstavlja priljubljene in oboževane Rose cone sladoledne vrtnice z jagodo in smetano ter vanilijo in lešnikom. To valentinovo pa se bo v objemu parčkov, zaljubljencev, dobrih prijateljev, sorodnikov, pa tudi sodelavcev, znašla še nova, tretja sladoledna vrtnica iz šopka - z okusom borovnice in cheesecake – a z vaniljevim prelivom in črnim vafljem!

POSEBNA NAGRADNA IGRA, ZA VSE, KI SE IMAJO RADI

Prijavi se preko spletne strani radio1.si. Zaupaj nam zgodbo, zakaj bi si kdo izmed tistih, ki jih imaš rad, zaslužil, da ga za letošnje valentinovo še posebej presenetiš!

Kdaj podariti LEONE sladoledno vrtnico?

- ko veš, da so lahko vrtnice še nekaj več,

- ko je pričakovano nepričakovano to, kar živiš,

- ali pa ko si enostavno zaželiš nekaj sladkega. Nekaj, v čemer uživata skupaj.

Ker je podariti vrtnice lepo. Podariti sladoledne vrtnice pa je nepozabno.

Pravila za sodelovanje