Quantcast
Radio1_v_zivo


Premagaj bakterije in viruse z Bekom!
Nagrajujemo | 29. 1. 2021 17:03
Osvoji aparat po tvoji izbiri
Ključne besede:     Beko    aparati    nagrada    BEKO HYGIENESHIELD
Osvoji aparat po svoji izbiri!

30 sekund imaš na voljo, da rešiš svet pred bakterijami in virusi!

Na koliko vprašanj lahko odgovoriš v 30 sekundah?

Čas bo neusmiljeno tekel, ti pa moraš biti zbran, dobro poslušati vprašanja in čimprej dati pravilen odgovor! Dva najboljša izmed tekmovalcev med tednom se v petek, na zadnji dan akcije, pomerita v velikem finalu.

Zmagovalec pa bo lahko izbiral med tremi hudimi nagradami! Kaj ti pride bolj prav? Hladilnik Beko, sušilni stroj Beko ali pomivalni stroj Beko?

Karkoli boš izbral, bo tvoj boj z bakterijami ali virusi lažji, ker so vsi našteti izdelki iz nove linije BEKO HYGIENESHIELD. Ta s pomočjo edinstvene tehnologije, ki uporablja UV svetlobo ter visoko temperaturo, uniči kar 99 % vseh bakterij in virusov.

Kako do top nagrade?

Pošlji SMS s ključno besedo BEKO in vašimi podatki na 051 300 300.Narava ima v naših življenjih zelo pomembno vlogo. K njej se vračamo znova in znova, da nas napolni, poveže in nam vlije novo energijo. V zadnjih mesecih se je marsikaj spremenilo – posvojili smo mnoge nove navade, da ohranjamo zdravje sebe in svoje družine. Narava pa to počne že od nekdaj – vedno najde način, kako se obnoviti. Moč sončnih žarkov, toplih vrelcev in valov morja je neverjetna! In prav to je bil navdih za novo družino Beko izdelkov.

Beko je kot prvi na trgu razvil inovativno družino izdelkov Hygiene Shield, ki s pomočjo UV svetlobe in visoke temperature uničuje bakterije in viruse. V razkuževalni omarici, sušilnem stroju in hladilniku so ujeti sončni žarki, ki bakterije in viruse uničujejo s pomočjo UV tehnologije. V pralnem stroju za temeljito čiščenje poskrbi toplota sonca, v pomivalnem stroju pa posodo razkužujeta visoka temperatura in moč valov. V pečici je zajeta para, prežeta z močjo termalnih vrelcev, ki razkuži površine pakirane hrane in kuhinjskih pripomočkov. Beko naprave iz družine Hygiene Shield uničijo kar 99 % bakterij in virusov.

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del