Quantcast
Radio1_v_zivo


Monaška princesa SI JE SPREMENILA PRIČESKO, ki je na kraljevem dvoru niso vajeni: Za to je KRIV njen mož!
Svet slavnih | 23. 1. 2021 4:02
Princesa Charlene si je zabrila eno stran glave
Ključne besede:     Monako    princesa    Charlene    Albert    varanje    pričeska    frizura    sprememba    upor    sodišče
Svoje lepe blond lase je zabrila ...

Monaška princesa Charlene, žena 62-letnega princa Alberta, je po poroki z monaškim knezom dobila vzdevek ''najbolj žalostna princesa na svetu''.

42-letnica je znana po tem, da se v javnosti le redko nasmehne in zdi se, da je ves čas na robu joka. Po poroki leta 2011 se je celo šušljajo, da je poskušala pobegniti, a naj bi ji odvzeli potni list in je tako ostala v Monaku.Javnost pa se še kako dobro spominja dne, ko se je poročila s princem in je bila na dan poroke vsa objokana. Dejala je, da so bile to solze sreče, kar pa močno dvomijo. 

Za njeno žalost naj bi bil v glavnem kriv kar sam princ Albert, ki naj bi imel v času odkar je poročen številne afere, ob čemer se ljudje čudijo, ko pa ima ob sebi tako lepotico.

Da princesa trpi, pa je predkratkim dokazala tudi s tem, da je spremenila svoj stil, ki deluje precej bolj uporniško in temačno ter ni nič več tako nežna in elegantna kot smo je bili vajeni. Znano je, da zelo rada spreminja svoje pričeske, a pri tem vedno ostaja zvesta blond barvi. Videli smo jo že z daljšimi, kot tudi krajšimi lasmi, nikoli pa še ni storila tako drznega koraka kot tokrat.

Šokirala je s svojo zabrito pričesko, ki je princese in ženske kraljevih družin naj ne bi nosile. 

Poznavalci monaškega dvora menijo, da je nov stil povezan s sodnim pozivom, ki ga je nedavno prejel njen mož in bo moral dokazovati očetovstvo. Charlene si je namreč dala obriti del glave takoj po tem, ko se je oglasila neka Brazilka in trdila, da je leta 2005 zanosila s princem. Večkrat naj bi ga celo prosila, naj se sreča z njuno hčerko, on pa je ves čas trdil, da ni njen oče. Ko je predložila dokaze o njunih srečanjih, je sodni postopek končno stekel, Alberta pa čaka test očetovstva.


Nesrečna princesa spremenila stil in postala prava ''upornica''
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del