Quantcast
Radio1_v_zivo


Šest let ni mogla zanositi, zdaj pa je rodila dvojčka! Ko vidijo, KDO JE OČE, jo začnejo obsojati
Ljubezen in odnosi | 22. 1. 2021 6:54
36-letnica ima otroka s 75-letnikom
Ključne besede:     dvojčki    mama    oče    zanositev    leta    ljubezen    razlika
S 75-letnim možem sta dobila dvojčka

Ko gre za ljubezen, so leta samo številka in živ dokaz za to sta 75-letni Max Delmege in njegova 36-letna žena Sam. Čeprav je med njima skoraj 40 let razlike, pa pravita, da sta zaljubljena že od prvega dne in sta skupaj presrečna.

Naj poudarimo, da je Max tudi milijonar, kar so ljudje takoj začeli namigovati, da je 36-letnica z njim samo zaradi denarja. Seveda obtožbe zanika in pravi, da sta skupaj z možem to dala čez ter se ne menita za grde komentarje. Par se je spoznal leta 2013, na pogrebu Maxovega prijatelja. Sam je brala pismo, ko jo je Max opazil in mu je bila takoj všeč. Pristopil je do nje in po kratkem klepetu sta ugotovila, da imata več skupnega, kot sta si mislila. Ujela sta se in kmalu začela razmerje. Po dveh letih skupnega življenja, pa sta se poročila. Ko sta si hotela ustvariti družino pa so nastopile težave. Sam je imela kar 5 spontanih splavov in ugotovila sta, da ne bo mogla zanositi po naravni poti, zato sta obiskala kar nekaj zdravnikov, ki bi jima pomagali. Velikokrat sta slišala celo to, da je za njene težave z zanositvijo kriv mož, ker je prestar in ji ne bo mogel nuditi otrok - Sam v to ni verjela.

Na družbenem omrežju je zapisala, da je morala dati čez več sto injekcij, 3 laparoskopije, ogromno obiskov zdravnikov in terapij, od katerih je bila počasi že tako utrujena, da je mislila, da ne bo nikoli postala mama. Vedela je, da ne sme obupati in da ji bo uspelo.
 


Za ginekološke ''težave'' naj bi par zapravil več 100.000 dolarjev, a se je na koncu izplačalo. Po 6-ih letih vztrajanja, po mnogo neprespanih noči in pretočenih solza, je zanosila, nekaj dni nazaj pa je na Instargamu objavila veselo novico, da je postala mamica.


''Dan ko se je najino življenje spremenilo za vedno ... Tako sva srečna, da vam lahko predstaviva najina dojenčka. Tommy Steven Maxwell Delmege, rojen ob 20.58 uri in Lexie Rita Delmege rojena ob 20:59 uri,'' je zapisala in dejala, da je presrečna ter blagoslovljena, da je lahko postala mama.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del