Quantcast
Radio1_v_zivo


Rodila se je iznakažena in bila tarča žaljivk, na svoj poročni dan pa je z VIDEZOM presenetila vse svate
WOW | 15. 1. 2021 13:13
29-letna Cody je prestala 18 operacij, da je danes videti normalno
Ključne besede:     Cody    obraz    tumor    poroka    operacija    novorojenčica    iznakaženost    videz
Starša sta večkrat slišala na hčerin račun grde opazke, ki so ju zelo prizadele

Ko je leta 1992 na svet privekala Cody Hall so vsi v porodni sobi obnemeli. Njen mali obrazek je prekrival ogromni tumor. Kljub temu da je bila drugačna, pa jo mama ni zaradi tega imela nič manj rada. Od prvega dne, ko jo je prijela v naročje je vedela, da bo storila vse, da ji bo v življenju lepo. 
Rodila se je z benignim tumorjem, ki lahko kasneje v otrošvu izgine, a pri njej je bilo drugače. Zdravniki so staršema dejali, da bo operacija možna, vednar ko bo dopolnila 6 let.

Starša tega nista sprejela in poiskala pomoč v ZDA. Leta 1993, ko je imela 1 leto, pa so v New Yorku našli zdravnika, ki je dejal, da jo lahko ozdravi oz. ji obraz povrne v normalno obliko. Cody je tako v 14-ih letih preživela kar 18 operacij, kot so: presaditev kože, popravek ustnic, operacijo ušes in lasiča. Pot do okrevanja je bila dolga in naporna, a dekle se ni dalo. Odraščala je čisto normalno, kot vsaka najstnica in bila hvaležna, da so ji z operacijami povrnili normalen obraz. Čez čas je spoznala tudi Lewisa, s katerim sta se zaljubila in se kasneje tudi poročila.Oče Tony je dejal, da je bil na hčerin poročni dan presrečen in se le z grenkim priokusom spominja, kako so imeli ljudje večkrat nesramne opazke ter jima z ženo celo dejali, naj ji položita na glavo vrečko, ker se je bodo otroci prestrašili. 

Zdaj je ponosen, ker je hčerko oddal pred oltarjem in jo vsak dan vidi nasmejano, srečno ter zadovoljno. ''Na dan poroke sem bila izredno emocionalna. Še bolj sem postala emocionalna, ko sem zagledala Lewisa stati pri oltarju,'' se spominja najlepšega dne v svojem življenju 29-letnica, ki pa je nekaj časa nazaj postala tudi mamica. Z možem Lewisem pravita, da je sedaj njuno življenje popolno.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del