Quantcast
Radio1_v_zivo


''Rdeča sreda'' v Addiko banki: Sklenite kredit brez stroškov odobritve
Oglas | 13. 1. 2021 9:26
V sredo, 13. januarja, izkoristite ugodnost akcije ''Rdeča sreda'' in sklenite gotovinski kredit brez stroškov odobritve.
Ključne besede:     Addiko    kredit    rdeča sreda
''Rdeča sreda'' v Addiko banki

V Addiko banki na ''Rdečo sredo,'' 13. 1., sklenite kredit brez stroškov odobritve

Ljubljana, 11. januar 2021: Novo leto je tu in s tem čas za uresničitev novoletnih želja in zaobljub! Če ste tudi vi med tistimi, ki si želijo leto 2021 začeti z urejenimi osebnimi financami, je Addiko banka s tradicionalno akcijo ''Rdeča sreda'' pravi naslov. V sredo, 13. januarja, obiščite eno od poslovalnic Addiko banke in sklenite gotovinski kredit brez stroškov odobritve. Ponudba velja za stranke vseh bank v vseh Addiko poslovalnicah in tudi na spletu.

Začetek novega leta je bil tokrat še posebej nestrpno pričakovan ter poln novoletnih želja in zaobljub z upanjem za boljši in lepši jutri. Če so praznični dnevi letos za vas predstavljali večji strošek ter vas ovirajo pri izvedbi načrtov in izpolnitvi želja, Addiko banka ponuja rešitev za stranke vseh bank: v sredo, 13. januarja, izkoristite ugodnost akcije ''Rdeča sreda'' in sklenite gotovinski kredit brez stroškov odobritve.

Addiko gotovinski krediti - enostavna sklenitev in hitra pot do gotovine

V Addiko banki tako komitentom kot tudi nekomitentom ponujajo širok nabor gotovinskih kreditov, ki so sedaj na voljo po ugodnih obrestnih merah.

1. HIP kredit:

Najhitrejša pot do gotovine za stranke vseh bank je HIP kredit do 7.000 EUR z dobo odplačevanja do 7 let. Dobite ga lahko s hitro odobritvijo in še hitrejšim izplačilom. Vlogo za HIP kredit lahko oddate tudi preko spleta, na spletni strani hipkredit.si. Ne spreglejte! Vloga za sklenitev kredita preko spleta vam namreč ponuja ugodnejšo obrestno mero.

2. Addiko gotovinski kredit za nekomitente:

Če za ureditev svojih osebnih financ potrebujete višje zneske in ne želite prenesti poslovanja na Addiko banko, vam je na voljo Addiko gotovinski kredit za nekomitente do 15.000 EUR z odplačevanjem do 7 let.

3. Addiko gotovinski kredit za obstoječe in nove stranke:

Strankam Addiko banke in vsem, ki to postanejo ob sklenitvi kredita, je na voljo Addiko kredit, ki je odobren v nekaj minutah, znesek pa imate lahko na svojem računu že v roku 24 ur. Znesek Addiko kredita je do 35.000 EUR z dobo odplačevanja do 7 let in minimalnim mesečnim obrokom že od 20 EUR dalje. Addiko kredit je na voljo s fiksno obrestno mero in nespremenjenim zneskom obroka skozi celotno obdobje odplačevanja kredita.

4. Addiko kredit za poplačilo obveznosti:

Obstoječim in novim strankam Addiko banke je na voljo tudi kredit za poplačilo obveznosti, ki vam omogoča, da poplačate in združite vse obstoječe obveznosti v en obrok z možnostjo delnega izplačila v gotovini. Kredit je na voljo za zneske do 40.000 EUR z dobo odplačevanja do 7 let.

V primeru, da 13. januarja ne morete obiskati poslovalnice Addiko banke, lahko izjemno akcijo sklenitve gotovinskega kredita brez stroškov odobritve izkoristite tudi na spletu. Postopek je preprost: v sredo, 13. 1., na spletni strani www.addiko.si izpolnite obrazec in koristite ugodnost sklenitve kredita brez stroškov odobritve vse do petka, 22. 1. 2021.

Hitro in enostavno!

Kontakt za medije: Petra Kalan, petra.kalan@addiko.com, 041 783 338
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del