Quantcast
Radio1_v_zivo


Ceca skrivala S KOM je v razmerju, zdaj pa ga je pokazala! Razkrila razlog, zakaj ima rada mlajše moške
Svet slavnih | 16. 1. 2021 4:40
V razmerju je z 9 let mlajšim menedžerjem Bogdanom
Ključne besede:     Ceca    Srbija    glasbenica    pevka    folk    razmerje    moški    novo    zaljubljenost    slavni
47-letna Ceca je v razmerju z 38-letnim Bogdanom

Srbska zvezdnica Ceca - Svetlana Ražnatović (47) je končno razkrila, da je v razmerju in to z moškim, ki ga je spoznala nekaj časa nazaj, a o tem v javnosti ni želela še govoriti.

Spoznala sta se v restavraciji, ko sta se oba udeležila praznovanja rojstnega dne skupnega prijatelja. Na zabavi se nista videla čisto prvič, saj sta se v preteklosti že srečala, a si do tega usodnega večera nista bila nikoli tako naklonjena. Na začetku sta se skrivala pred javnostjo in se družila le v najbližjem krogu prijateljev, od novega leta naprej, pa sta se začela pojavljati skupaj in paparaci so takoj odšli na delo.Ujeli so ju, kako skupaj jesta v neki beograjski restavraciji, se objemata na parkirišču, hodita po mestu in se držita za roke, predtem pa so ju že zalotili, kako sta uživala na snegu. Videti je, da se imata izredno dobro in oba žarita od sreče.Njen novi partner je 38-letni Bogdan Srejović, ki že več let dela kot uspešni menedžer najbolj poznanih lokalov v Beogradu. Pred 5-imi leti se je ločil in ima prelepo hčerko Iskro, ki jo naravnost obožuje, s čimer dokazuje tudi na svojem Instagram profilu, kjer je na večini slik z njo.


Bogdan in hčerka Iskra sta drug na drugega izredno navezana

Kako to, da si je Ceca tokrat našla mlajšega?

''Ko si mlado dekle, si ob sebi želiš resnega in zrelega moškega, ki ti da vedeti, da si ob njem varna, ljubljena in ti nudi zaščito. Ko dozoriš, ugotoviš, da imaš že tako dovolj svojih težav in ne potrebuješ še njegovih ... Takrat ugtotoviš, da ob sebi potrebuješ nekoga za sprostitev in to ti da mlajši moški,'' je v preteklosti izjavila srbska diva in še dodala, da je vedno živela za svoja dva otroka ter ju postavljala na prvo mesto. Zdaj sta sicer že odrasla, a pravi, da sta zanjo še vedno najpomembnejša v njenem življenju. Ceca pa je že 2x postala tudi babica. Njena hči in sin imata vsak po enega otroka, ki ju naravnost obožuje. Pred kratkim je na Instagram profil objavila, kako najraje preživlja svoje proste dni, in sicer z vnukom Željkom, s katerim gledata risanke in se crkljata na kavču.

View this post on Instagram

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)


© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del