Quantcast
Radio1_v_zivo


Duhovnik Martin v Denis Avdić Showu PREJEL DARILO, ker je nesebično pomagal in vse prihranke dal otrokom v stiski!
Denis Avdić Show | 7. 1. 2021 14:32
»Dobro se z dobrim vrača!«
Ključne besede:     kolo    specialka    duhovnik    presenečenje    darilo    DAS    Radio 1    show    Avdić    Martin    Golob    župnik
Martin dobil kolo, o katerem je že dolgo sanjal

Dobro se z dobrim vrača in ta video je dokaz, da je dobrota vedno nagrajena, tako kot so nagrajena dobra dejanja. Najbolj znan duhovnik pri nas, Martin Golob je to jutro doživel nepozabno presenečenje, ki ga ni pričakoval.

Na minulem 28-urnem dobrodelnem maratonu je Martin prišel v goste k štirim prijateljem in dejal, da je dlje časa zbiral denar za močno želeno kolo (specialko). Ampak se je odločil, da bo ves zbrani denar raje poklonil družinam v stiski. Ta poteza pa ni ostala neopažena, saj se je ekipa odločila, da se dobro z dobrim vrača.

Ekipa Denis Avdić Showa mu je pripravila nepozabno presenečenje, ki ga je pustilo brez besed: V jutranjem programu v živo so mu podarili čisto novo specialko!Idejo za obdarovanje duhovnika Goloba je dobila Tanja Frantar iz podjetja Medicoenginiring d.o.o., ki jo je zgodba Radia 1 o duhovniku zelo ganila. Poklicala je prijatelja Andraža Vehovarja iz Berk-Vehovar kompoziti d.o.o. in tudi njemu se je ideja zdela odlična in akcija je stekla s pomočjo Radia 1 in kolesarske trgovine A2U. Denis je Andražu je priskrbel še podatke koliko je župnik Martin visok in tako so skupaj izbrali pravo kolo zanj.»Brez besed sem, ne vem ali si to sploh zaslužim. Res hvala,« je dejal Golob, Denis pa je dodal, da to še ni vse. Na kolesu ga je čakal še dres Deželak junak, ki ga sicer ima samo ena oseba in to je seveda Miha Deželak.

»Martin, se vidmo na štartu akcije Deželak Junak, ki bo v začetku junija letos in bomo ponovno zbirali denar za počitnice otrok iz socialno ogroženih družin! Naj se dobro nadaljuje z dobrim! Hvala ti in veliko užitka ob kolesarjenju,« je zaključil Denis in vse zbrane navdušil s to plemenito gesto.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del