Quantcast
Radio1_v_zivo


KVIZ POTRDIM-OSVOJIM z mDenarnic@ Nove KBM
Nagrajujemo | 8. 1. 2021 19:01
Potrdi in osvoji 300 EUR za spletne nakupe na predplačniški kartici Visa Nove KBM
Ključne besede:     NKBM    mDenarnic@    nagrada    kviz
NKBM
Osvoji 300 EUR!Ko enkrat osvojiš nakupovanje preko spletnih strani, si življenje brez tega težko predstavljaš. Vendar pa se je z novim letom na tem področju zgodila velika sprememba. Potrjevanje spletnega plačila s kartico z vpisom številk, ki jih prejmeš preko SMS-a, v skladu z novimi pravili EU, ni več mogoče. Zahtevana je torej večja stopnja varnosti. In svoje spletno plačilo tako po novem najlažje potrdiš preko mobilne banke ali denarnice, kot je na primer mDenarnica@ Nove KBM. Potrjevanje je tako po novem še bolj enostavno in bolj varno.

In v tem tednu bomo na Radiu 1 res veliko potrjevali in to se vam bo še splačalo. Prihaja:

KVIZ POTRDIM-OSVOJIM z mDenarnic@ Nove KBM

Prijavi se preko zgornje prijavnice in če te pokličemo ti voditelj predstavi tri zanimive trditve, zanimiva dejstva iz vsakdanjega življenja, kakšno izmed vprašanj pa bo povezano tudi z bančništvom. Tvoja naloga pa bo, da trditev potrdiš ali zavrneš. Pravilni odgovori te ponesejo v petkovo (15. 01. 2021) žrebanje za 300 EUR spletnih nakupov, ki jih boš prejel na predplačniški kartici Visa Nove KBM.

Delež spletnih nakupov vsako leto narašča. In ob tem vas opozarjamo, da s 1. januarjem 2021 potrjevanje spletnega plačila s kartico z vpisom številk, ki jih prejmeš preko SMS-a, ni več mogoče. Spletno plačilo tako po novem najenostavneje potrdiš preko mobilne banke ali denarnice. Ena takšnih je na primer mDenarnica@ Nove KBM. V mDenarnica@ lahko praktično naložiš tudi vse svoje kartice zvestobe in tako olajšaš svojo denarnico.
 Uporabna vrednost mDenarnic@ Nove KBM:

- Vse stranke:
takojšnje nakazilo denarja prek sistema takojšnjega plačila Flik z neposredno bremenitvijo osebnega računa.

- Za uporabnike operacijskega sistema Android: opravljanje brezstičnih plačil s karticami Visa Nove KBM v Sloveniji in tujini, plačevanje na prodajnih mestih v trgovinah prek POS-terminalov, dvigi in pologi gotovine ter vpogled v stanje na brezstičnih bankomatih.

- Tudi za nekomitente: digitalno shranjevanje kartic zvestobe, ki jih imamo na tak način zmeraj pri roki.

- mDenarnic@ je enostavna za uporabo.

- Kje najdem mobilno denarnico?

Brezplačno je na voljo v trgovinah z aplikacijami na mobilnem telefonu.

Navodila za namestitev, registracijo in uporabo mobilne denarnice mDenarnic@ pa najdeš na www.nkbm.si/mdenarnica.


Pravila za sodelovanje

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del