Quantcast
Radio1_v_zivo


Princ Charles se je na skrivaj dobival s slavno zvezdnico, v katero je bil noro zaljubljen
Svet slavnih | 4. 1. 2021 12:01
''Da bi bolje odigrala vse skupaj, bi bila lahko jaz danes princesa,'' se je pošalila zvezdnica
Ključne besede:     Charles    Barbra Streisand    princ    afera    razmerje    skrivanje    zvezdnica    varanje
Princ Charles je bil nekoč zaljubljen v slavno zvezdnico Barbro Streisand

Vsem je znano, da pokojna princesa Diana in princ Charles nikoli nista imela popoln zakon in je bilo v njem veliko nezadovoljstva ter pomanjkanja ljubezni. Njun zakon je bil od vsega začetka velika napaka in oba sta se zavedala, da nista za skupaj. Leta 1992 sta presenetila javnost s tem, da bosta živela narazen, štiri leta kasneje pa je sledila ločitev.Charles nikoli ni bil čisto prepričan, če želi imeti Diano za ženo, kar je potrdil tudi s svojimi skoki čez plot. Poleg tega, da jo je varal s Camilo, s katero je še danes srečno poročen, je imel afero tudi s pevko in igralko Barbro Streisand, ki danes šteje 78 let.Diana je bila po ločitvi v razmerju z milijarderjem, vendar njena sreča ni trajala dolgo, saj sta oba umrla v avtomobilski nesreči v Parizu, ki je davnega leta 1997 pretresla celoten svet.

Prve govorice, da se je princ videval z Barbro Streisand, so se pojavile že v 90-ih letih, in sicer po njenem humanitarnem nastopu leta 1994. Opazili so ju, kako sta klepetala, se smejala in si bila videti precej naklonjena. Charles in Barbra pa se nista prvič srečala na tem koncertu, ampak sta se poznala že mnogo let prej in se na skrivaj dobivala v Los Angelesu, v njenem snemalnem studiu. Srečanja sta poimenovala ''privatna čajanka''. Kmalu so se njune poti razšle, saj bi lahko tovrstno početje princu prineslo velike posledice.Po poročanju medijev naj bi bil Charles že kot mladenič zaljubljen v Barbro. Ko je še hodil na fakulteto, je njegov zid v sobi krasila prav njena slika, ki jo je vedno občudoval. 

Nekoč pa so mediji Barbro vprašali o tem, kaj je imela s princem in kaj sta imela. Hudomušno se je nasmejala in odvrnila: ''Da bi bolje odigrala vse skupaj, bi bila lahko jaz danes princesa''. 
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del