Quantcast
Radio1_v_zivo


Slavnostno: TAKO je bila videti čisto PRVA oddaja Denis Avdić Showa, pred DESETIMI leti!
Denis Avdić Show | 3. 1. 2021 6:01
Denis Avdić Show je luč sveta ugledal 3.1.2011
Ključne besede:     denis    avdić    show    radio1    mojradio1    miha    deželak    anja    ramšak    jana    morelj    začetek    prva    oddaja    rojstni    dan    praznovanje
Denis med vodenjem programa 3.1.2011 (levo) in iz dnevne sobe pri enemu izmed poslušalcev 10.11.2018 (desno)

Najbolj poslušani jutranji program v Sloveniji, Denis Avdić Show, danes, 3.1. praznuje 10 rojstni dan! Slovenija je 3.1.2011 dobila nov jutranji show z voditeljem Denisom Avdićem, ki je na Radiu 1 začel delati leta 2007 kot vikend voditelj. Dve leti kasneje je šel v popoldanski program in leta 2011 prevzel jutranji program.

Avdić je sprva delal sam, kasneje sta se mu pridružila še Deželak in Jana, ki sta najprej delala kot prometna informatorja. Kot zadnja se je Denis Avdić Showu septembra 2018 pridružila Anja, ki je pred tem delala kot producentka programa in je tako nadomestila Jano, ki je odšla na porodniški dopust. Ko se je Jana leta 2019 vrnila nazaj, so se odločili, da jutranjo ekipo povečajo in Slovenija je spoznala 4 prijatelje za dobro jutro!


Takole je bil Denis 3.1. 2011 vesel, da se je začel Denis Avdić Show 

V desetih letih so se v Denis Avdić showu rodili kar trije otroci. Denis ima Tima in Nika, Jana pa Mijo. Deželak je svoje tri otroke "pridelal" že prej. Ekipa, ki danes šteje več kot 15 ljudi, je v desetletju naredila kar nekaj mejnikov.


Oddajo so vodili celo iz dnevne sobe pri poslušalcih

Jutranji program so oddajali celo iz Triglava, New Yorka, Turčije, Južne Afrike in iz dnevne sobe pri poslušalcih. Ob mednarodnem dnevu slepih so oddajali v popolni temi, oddajali so iz stehe, bili pa so prisotni na vseh večjih in pomembnih športnih dogodkih in s pomočjo avtobusa Radia 1 oddajali praktično iz vseh večjih slovenskih mest.

"Nikoli si nisem želel delati v jutranjem programu, ker sem mislil, da sem se premlad za to. Moje mnenje je bilo, da si lahko številka 1 najvec pet let. Zato me je bilo strah, da sem za to še premlad in da me bodo šefi prehitro zamenjali. Zdaj vem, da bi to rad počel še naslednjih 10 let,« je dejal Denis.

Fotogalerija: Prva oddaja Denis Avdić Showa (3.1.2011) (13 slik)

Oglejte si galerijo slik
PRVA ODDAJA DENIS AVDIĆ SHOWA


Sicer pa je najbolj poslušani jutranji program v Sloveniji znan tudi po dobrodelnosti. Leta 2015 so začeli z dvema velikima dobrodelnima akcijama: 28 urni dobrodelni maraton za pomoč družinam v socialni stiski in pa akcijo Deželak junak, s katero vsako leto na stotine otrok peljejo na počitnice.
V en glas trdijo, da jim vsega tega ne bi uspelo, brez pomoči najboljših poslušalcev na svetu.

In kakšne so naše želje za naslednjih 10 let? Da bi ostali najljubša jutranja zabava s 4 prijatelji. Še naprej obljubljamo veliko smeha, tudi kakšno solzo in pa predvsem veliko resničnih življenjskih zgodb. Kot je znano Denis, Jana, Anja in Deželak radi delijo svoje zgodbe s poslušalci in jim prisluhnejo, saj so skozi leta postali njihovi prijatelji.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del