Quantcast
Radio1_v_zivo


Kako izgledajo osupljiva moderna lesena vhodna vrata?
Oglas | 30. 12. 2020 13:45
Ideje, kako se lahko toplina lesa in Pirnarjevi dizajni združijo v edinstvene mojstrovine.
Ključne besede:     Pirnar    vrata    vhodna    kakovost    dom    hiša
Vrata vrhunske kakovosti

Zagnano smo iskali primere vhodnih vrat za ljudi, ki sta jim blizu tako sodoben izgled kot domačnost vabljivega lesa. Našli smo jih v Pirnarjevih dizajnih, ki dokazujejo, da nič ni nemogoče. Les kombinirajo z lastno inovativno tehnologijo in najsodobnejšimi slogi ter poskrbijo, da je vsak vhod vreden občudovanja. Pripravili smo nekaj idej, kako lahko izgledajo edinstvena moderna lesena vhodna vrata.

Kreativni Pirnarjevi specialisti so poskrbeli, da združijo domačnost mogočnega lesa in elegantno sodobnost v edinstvene ročno izdelane mojstrovine. V nadaljevanju vam pokažemo nekaj idej, ki lahko služijo kot dobro izhodišče za vaša moderna lesena vhodna vrata. Vsak Pirnarjev vhod je namreč zgodba zase, izdelan glede na osebnost posameznika in stil njegovega doma.

1. IDEJA: Simfonija popolnega minimalizma in topline


Foto: Moderna lesena vhodna vrata Pirnar s tehnologijo OneTouch

Vsi, ki z vztrajnostjo in močno voljo zasledujete svoje cilje, zagotovo stremite le k najboljšemu zase in svojo družino. In morda to za vas pomeni izčiščeno leseno vratno krilo v slogu minimalizma v kombinaciji z revolucionarno tehnologijo.

O kakšni revoluciji govorimo? Takšni, ki poskrbi za subtilno, naraščajoče navdušenje. Pri Pirnarju so v kombinaciji s kolekcijo Pure, ki jo odlikujejo čiste linije, razvili sistem OneTouch. Na fotografiji lahko vidite osvetljeno vratno potezalo. A ročaj je viden šele, ko lastnik odklene vrata s prstnim odtisom. Pred tem se potezalo skriva v površini vratnega krila.

Poznavalci tej impresivni Pirnarjevi inovaciji pravijo kar najbolj osebna vhodna vrata na svetu.

Podjetje Pirnar ne spi na lovorikah. Ponovno so utrdili pozicijo največjega inovatorja na področju vhodnih vrat. Njihova svetovna inovacija OneTouch je prvi sistem na trgu, ki poskrbi, da se vratno potezalo samodejno izvleče iz površine vratnega krila, ko lastnik vrata odklene s prstnim odtisom. Inovacija je prejela kar dve prestižni nagradi za inovativen dizajn German Design Award 2017. Z OneTouch sistemom vhod deluje še bolj sodobno, pa naj bodo zunanja vrata lesena ali aluminijasta.

2. IDEJA: Lesena dvokrilna izvedba z nežno osvetlitvijo


Foto: Pirnarjeva vhodna vrata les izvedbe z integriranim vratnim potezalom

Vhodna lesena vrata po meri, ki izžarevajo eleganco. Pirnarjev vrhunski dizajn na fotografiji je del kolekcije Ultimum Pure, ki slavni enotno ravnino. Lastniki takšnega vhoda se zagotovo počutijo kraljevsko vsakič, ko stopijo predenj. Predstavljajte si, da s prsti drsite od začetka okvirja na levi strani, preko levega vratnega krila do edine vdolbine – vratnega potezala.

Pirnarjevi mojstri inovacij so namesto standardnih ročajev ustvarili le vdolbino, ki služi kot potezalo, krasi pa ga subtilna Lux osvetlitev. Zanje je skrivnost vedno v igri ročno izdelanih detajlov.

Moderna lesena vhodna vrata, ki se jih kar ne moremo nagledati. Le kdo si navdušenja ne bi želel doživeti vsakič, preden stopi v svojo hišo?

3. IDEJA: Lesena vhodna vrata na sodobni arhitekturi

Ko govorimo o toplem vtisu, ne moremo mimo zgornjega primera. Sodobna arhitektura, hladni materiali in moderna lesena vhodna vrata tvorijo sodobno hišo, ki pa obiskovalce kar vabi, da se ji približajo.

Še en primer lesenih vhodnih vrat iz kolekcije Ultimum Pure, kjer so se pri Pirnarju popolnoma prilagodili dimenzijam vhoda.

Dva elementa teh zunanjih vrat še posebej izstopata:

• estetsko dovršeno vratno potezalo Luxor Spectra z Lux osvetlitvijo in

• skrivnostno črno prekrivno steklo vrhunske kakovosti, ki doda modern videz in rahel dramatičen pridih.


4. IDEJA: Sodobni aluminij s toplino lesnega dekorjaFoto: Pirnarjeva izvedba vhodnih vhodnih vrat z lesnim dekorjem

Edinstvena Pirnarjeva moderna vhodna vrata na fotografiji imajo čar narave dodan s pomočjo lesnega dekorja. Za občutek topline in vabljivosti lesa tako vendarle ni potrebno, da so zunanja vrata pravzaprav lesena.

Ko čudoviti kombinaciji sivega aluminija in aluminijastega lesnega dekorja dodamo še steklo, so rezultat neprimerljiva moderna vhodna vrata s prav posebnim pečatom. Vhod, ki govori vašo zgodbo in pusti topel vtis.

5. IDEJA: Mehkoba simulacije lesa in samozavestni črni dodatki


Foto: Pirnarjeva moderna vhodna vrata po meri s črnim ročajem Nero

Nikoli ne bi rekli, da tole pravzaprav niso lesena vrata, kajne?

Za vse, ki si želite lesena vrata zaradi njihovega izgleda, je tukaj še ena možnost. Vaš vhod je lahko v celoti aluminijast, le da dosega toplino lesa. Prefinjena eleganca in vabljiva rustikalnost hkrati. Dokaz, kako mogočen dvojec sta lahko izgled lesa in sodobni dodatki. Moderna vhodna vrata na fotografiji so plod Pirnarjevih inovatorjev, ki so lesnemu dekorju ravno pravšnje elemente za podporo sodobni arhitekturi.

Katere personalizirane detajle so izbrali?

• Kot oglje črno vratno okovje,

• črno vertikalno linijo s satinato steklom ter

• najnovejši trend – Pirnarjev patentiran dizajn črnega matiranega potezala Nero.

Potrebujete še kakšno idejo več?

Nakup vhodnih vrat se ne zgodi velikokrat v življenju. Je eden tistih pomembnejših nakupov, ki izredno vpliva na izgled vašega doma. Poleg tega pa je to element, ki ga uzrete vsakič, ko se vrnete v domače zavetje.
Zato je pomembno, da je točno takšen, kot si ga želite. In če je to kombinacija lesa in sodobnosti, potem smo vam nanizali že precej idej. Še več pa jih najdete v Pirnarjevih katalogih, kjer predstavijo različne kolekcije svojih mojstrovin. Dovolite, da vas navdušijo in vam ustvarijo lesena vhodna vrata po meri.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del