Quantcast
Radio1_v_zivo


Klicala svojega fanta, da je v bolnišnici! Mislil, da je zbolela, ko jo je zagledal - srce mu je padlo v hlače
OMG/WTF | 14. 12. 2020 9:06
Brez nosečniških znakov rodila na wc-ju v bolnišnici
Ključne besede:     rojstvo    šok    novorojenček    nosečnost    najstnica    wc    bolečine    dojenček    mama    bizarno
9 mesecev je bila noseča, a sploh ni vedela

Dion Seaborne (18) je tri dni neprestano bolel križ in je mislila, da se je poškodovala na delovnem mestu, v Burger Kingu, kjer je delala kot natakarica. Odločila se je, da vseeno obišče zdravnika in odšla v bolnišnico Royal Gwent Hospital v Newporrtu. 

Zdravnik je opravil nekaj testov in medtem, ko je čakala na izvide, jo je zgrabilo na wc. Mislila je, da jo je prijelo na veliko potrebo, ko se zgodi nepričakovano. Dion je začela rojevati in prav nič ji ni bilo jasno, kaj se dogaja, ko je kar naenkrat v školjki zagledala dojenčka. Začela je kričati in medicinska sestra je pritekla na wc. Hitro ga je pobrala in odnesla v oskrbo. ''Nikoli v življenju nisem bila tako prestrašena, kot tisti dan,''
pove Dion. Ko je prišla k sebi, je poklicala svojega fanta in mu povedala, da je postal oče. Najstnik je bil prav tako v šoku, kot ona in mislil, da se šali. Nemudoma je prišel v bolnišnico in ugotovil, da je dejansko postal oče. 

18-letnica je dejala, da se ji niti malo ni sanjalo, da je noseča. Ni imela nikakršnih nosečniških znakov, ki bi nakazovali na to, da se v njenem telesu nekaj dogaja. Ni ji bilo slabo, ni imela bolečih prsih, imela je celo menstruacijo (oz. blage krvavitve, ki jih je zamenjala za menstruacijo)in nikakršne čudne želje glede hrane. V teh mesecih je celo shujšala, zato si ji niti malo ni dozdevalo, da je noseča. Novorojenček se je na srečo rodil povsem zdrav in brez posledic. Mlada mamica je prav tako hitro okrevala in se bo morala v zelo hitrem času pripraviti na materinstvo.