Quantcast
Radio1_v_zivo


Kako zaslužiš 600 evrov z DELOM od DOMA, brez da migneš s prstom? Ta študentka fizike ima odgovor!
OMG/WTF | 8. 12. 2020 15:44
Britanka je donosen posel našla v prodaji rabljenih spodnjic
Ključne besede:     spodnjice    hlačke    prodaja    zaslužek    študentka
Mel prodaja nošene spodnje hlačke (Foto: Instagram)

Britanka Mel Brown je stara 30 let, študira fiziko in ima nevsakdanji način dodatnega zaslužka – na internetu prodaja svoje nošene spodnje hlačke.

Na to idejo je prišla po naključju, ko je prodajala neke nošene maske za noč čarovnic. Nato pa je dobila ponudbo, če bi prodala še svoje nošene rokavice. Neznani moški ji je zanje ponudil 15 evrov.

Ustvarila je svojo spletno stran Mel's Panties, kjer danes prodaja svoje nošene spodnjice in z njimi mesečno zasluži več kot 600 evrov. Spletno stran je obiskalo že več kot 20.000 ljudi.»Spodnje perilo nosim dva dni in v njem počnem običajne stvari. Včasih dobim tudi posebne in nenavadne zahteve, kaj naj počnem v tem perilu. Enkrat me je nekdo prosil, da naj oblečem pajkice in sandale in hodim po sladkarijah in svežem sadju. Nato sem morala te sladkarije in sadje spraviti v vrečko in poslat skupaj z videom, ki je bil dolg samo 10 sekund. Za to so mi plačali 50 evrov,« je dejala Britanka.

Večino njenih hlačk pristane v ZDA in Kanadi, Mel se zaveda, da jih uporabljajo za samozadovoljevanje in to je ne moti. »Ženske, ne rabite se slikati gole, da bi med študijem kaj zaslužile. To je odličen način, da zaslužite dodaten evro, najboljše pa je, da ima čisto vsak to stvar doma,« je še zaključila plavolaska.