Quantcast
Radio1_v_zivo


Rodila v 5. mesecu nosečnosti in sina prvič prijela v naročje! Ni mogla verjeti, kako izgleda in kaj jo čaka
Žalostno | 10. 12. 2020 6:23
Mali Walter žal ni imel možnosti za življenje
Ključne besede:     nosečnost    rojstvo    Walter    mama    otrok    smrt    žalost    dojenček    nedonošenček
Rodila v 20. tednu nosečnosti in se takole poslovila od sina

Lexi Frezt in Joshua Frezt sta bila v veselem pričakovanju drugega otroka in se nadvse veselila dne, ko se bo njuna družina povečala še za enega člana. Od prej sta že imela hčerko, zdaj pa sta pričakovala sina, ki sta ga poimenovala Walter.

A veselje se je kmalu spremenilo v žalost. Vse je potekalo v najlepšem redu, do dne, ko je Lexi začela močno krvaveti. Začele so se ji pojavljati hude bolečine in mož jo je takoj odpeljal v bolnišnico. Stanje je bilo izredno slabo in zdravniki so ji rekli, da ji ne preostane drugega kot da rodi, saj je v smrtni nevarnosti. 
Zaskrbelo jo je, saj je vedela, da se to ne bo končalo dobro. In tako je bil v 5. mesecu čas, da mali Walter pride na svet. Rodil se je nekaj pred 22. uro zvečer in takoj, ko se je rodil, so ga položili mami v naročje. Ni mogla verjeti, kako izgleda in da žal nima nobene možnosti za preživetje. ''Jokala sem tako močno, a bil je perfekten. Imel je rokice, nogice, vse je bilo izoblikovano ... Lahko sem čutila njegovo srce, ki je takrat bilo bolj kot katerokoli drugo. Z možem sva občudovala najinega sina. Zdravniki so nama dali nekaj trenutkov, da jih preživiva z njim, preden se dokončno poslovila''.Malčkovo stanje pa se je slabšalo iz minute v minuto in par se je moral posloviti od njega. Tudi sestrica je prišla in ga prijela v naročje. Lexi je dejala, da je bil to najbolj žalosten dan v njihovem življenju.''Čeprav je bil tukaj le kratek čas, so nam minute z njim pomenile ogromno. Hvaležna sem zdravnikom za vse in vem, da so naredili vse kar je v njihovi moči.''
je dejala Lexi in rekla, da bo Walter za vedno ostal v njihovih srcih, pa čeprav so ga poznali le nekaj minut.