Quantcast
Radio1_v_zivo


Najbolj povezana večerja vseh časov
Nagrajujemo | 21. 12. 2020 11:00
Pridruži se nam!
Ključne besede:     večerja    Mercator    Zoom
Najbolj povezana večerja vseh časov


Razkrivamo recept za slastno večerjo, ob kateri so se nam cedile sline v petkovi oddaji!

Anja Ramšak in Robert Roškar imata rada dobro hrano, še bolj pa dobro družbo. In to v teh časih vsi zelo pogrešamo! Zato sta se odločila, da bosta pripravila večerjo. Recimo, da se ob večerji, v petek, 18. decembra zvečer dobimo vsi skupaj. In se povežemo kar preko video povezave!

Za njune načrte so slišali tudi na Mercatorju, kjer pravijo, da je najlepše darilo tisto, ki nas poveže. In Anji in Robertu so zato zadali izziv: kaj, ko bi pripravili največjo in najbolj povezano večerjo vseh časov. Morda celo v svetovnem merilu? Anja in Robert naj prideta kar v Mercator kuhinjo in pripravita večerjo, v kateri povežemo celo Slovenijo. Ali pa mogoče še več? Sprejmeta izziv, da povežemo kar ves svet? Na Radiu 1 se drznih izzivov nikoli ne ustrašimo in izziv seveda sprejmemo!

Da pa bo še bolj zanimivo, se bodo Anji in Robertu pridružili VIP gostje. Kdo? Poslušaj Radio 1, kjer zveš vse.


1. VIP GOST: Uroš Štefelin iz restavracije Vila Podvin, eden najbolj znanih slovenskih chef-ov in dobitnik Michelinove zvezdice.

2. VIP GOST: Sašo Stare, stand up komik

3. VIP GOSTJA: Patricia Pangeršič,
osebna trenerka, blogerka in influencerka

4. VIP GOST: Miha Deželak, radijski voditelj

5. VIP GOST: Challe Salle, glasbenik

6. VIP GOST: Vid Kavtičnik, rokometaš

7. VIP GOST: Uroš Bitenc, medijska osebnost

8. VIP GOSTJA: Jana Morelj, radijska voditeljica

9. VIP GOST: Denis Avdić, radijski voditelj

10. VIP GOST: Mitja Okorn, režiser

11. VIP GOST: Jan Plestenjak, pevec

Kdo je vabljen?

VSI!

Zagotovi si svoje mesto na večerji tako, da se prijaviš preko zgornje prijavnice in si rezerviraš svojo Zoom povezavo, torej »stol« za verjetno največjo mizo v Sloveniji. Pa pohiti, ker je število Zoom povezav omejeno.

Najbolj povezano večerjo vseh časov, ki bo v petek, 18. 12. 2020 ob 20. uri, pa boš lahko v živo spremljal tudi preko Facebooka Radia 1 ali Facebooka Mercatorja
Najbolj povezana večerja vseh časov

Kjer je večerja, tam smo ponavadi tudi mi - Mercator. Veliki in mali, a vselej odprtih vrat in dobro založeni, da se lahko za domačo mizo povežemo vsi domači. Tudi to večerjo smo zakuhali mi, da se v tem čudnem času malce bolje spoznamo in podružimo tudi, ko nismo skupaj. Ker najlepše darilo je tisto, ki nas poveže in ta posebna večerja je naše darilo vsem. Rezervirajte svoj stol za to veliko virtualno mizo (mogoče celo največjo) ter kuhajte in uživajte z nami v prazničnem večeru polnem smeha, glasbe, zabave, dobre družbe in povezanosti. Ščepec navdiha za vaše kuhinjske mojstrovine pa le poiščite v naših malih ali velikih prodajalnah. Se vidimo za mizo.

Pravila za sodelovanje