Quantcast
Radio1_v_zivo


Hčerka igralke Angeline Jolie spremenila spol! Poglej, kakšna je danes 14-letnica
Svet slavnih | 5. 12. 2020 10:16
Shiloh je postala fant!
Ključne besede:     Shiloh    Angelina    Brad    Pitt    zvezdniki    slava    odraščanje    epidemija    LGBT
Nekoč prikupna deklica, danes prikupni fant

Otroci slavnih staršev so nenehno izpostavljeni tabloidom in paparazom, njihovo življenje pa je vse prej kot umirjeno. Ko pa si otrok najbolj slavnega para na svetu Angeline Jolie in Brada Pitta je povsem pričakovano, da ti bo medije o tvojem življenju zanimalo vse.

Trenutno je najbolj zanimiva tema slavne družine hčerka Shiloh. Že kot mala deklica je spoznala, da se v svojem telesu ne počuti dobro in si želi spremembe. Pri tem sta jo starša vedno podpirala.14-letna Shiloh Nouvel Jolie-Pitt že nekaj let prejema hormonske injekcije
, ki so pomagale preprečiti razvoj ženskih oblin, od kar je postala najstnica. Njena slavna starša sta vse od začetka sprejemala njeno drugačnost in identiteto.

Angelina je v intervjuju za Vanity Fair leta 2010 povedala, da Shiloh svoj spol raziskuje od svojega tretjega leta. ''Želi biti fant,'' je rekla Jolieva. ''Tako smo jo morali postriči. Rada nosi fantovska oblačila. Misli, da je eden od njenih bratov''. "

t

Kaj pa je Shilloh počela letos, ko se ves svet bori s pandemijo koronavirusa?

Vsi otroci so bili med pandemijo doma z Angelino, vendar so se še naprej videvali z Bradom, tja so odhajali na redne obiske. Opravljajo šolske naloge, vadijo tuje jezike, igrajo inštrumente in družabne igre ter z veseljem pomagajo kuhati.

V začetku avgusta sta Bradova starša Jane in William Pitt, ki živita v Missouriju pripotovala v Pittov razkošen dom v Kaliforniji, kjer so praznovali Janein 80. rojstni dan. Shilloh in njenih pet bratov ter sester se praznovanja niso udeležili. Sosed, ki je do nedavnega živel v soseski Jane in Williama Pitta v Springfieldu, Missouri, je dejal: ''Ko sta bila skupaj, sta Brad in Angelina peljala otroke na obisk k starim staršem. To se je spremenilo, od kar zakonca nista več skupaj''.  

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del