Quantcast
Radio1_v_zivo


Kaj počnejo osebe na sliki, da se javnost zgraža? ''TO SE NE SME DOGAJATI, SRAM ME JE, DA JU POZNAM!''
OMG/WTF | 4. 12. 2020 9:40
Na sliki je mama Jamiee s svojim sinom in njegovim najboljšim prijateljem, ki je postal njen partner
Ključne besede:     mama    sin    prijatelj    starost    razlika    družina    zaroka    zaljubljenost    razmerje
Na sliki je mama s svojim sinom in partnerjem - sinovim najboljšim prijateljem

Ko se je 18-letni Chase Gabbard zaljubil, nihče ni pričakoval, da bo to starejša ženska, kaj šele prijateljeva mama. V njo se je zaljubil po tem, ko sta skupaj začela teči. Jamiee se je borila z odvečnimi kilogrami in se odločila, da shujša. Chase ji je z veseljem delal družbo, takrat pa sta se tudi zbližala.

39-letna Jamiee Brown ga je spoznala, ko je bil še 11-letni deček in se je prišel k njim igrati z njenim sinom, takrat 9-letnim Jaiceom. Z njegovo mamo pa sta bili celo sošolki.Ko je Chase odraščal, pa je med njima začela rasti posebna vez. Že pri 13-ih letih je začutil močno naklonjenost do prijateljeve mame. Ko pa je bil dovolj star, so čustva privrela na plano. Oba sta se zavedela, da ne moreta imeti ničesar, dokler fant ne odraste. Družila sta se vse dokler ni dopolnil 18, takrat jo je tudi prvič poljubil. Kmalu potem sta začela hoditi. ''Do trenutka, ko me je Chase prvič poljubil, nisem vedela, da nekaj čuti do mene. Bila sem v šoku, a hkrati srečna,''
je povedala 39-letnica. 

Danes sta skupaj, čeprav marsikdo misli, da gre za šalo. Nekateri prijatelju ju podpirajo, drugi pa jima pravijo, da si delata sramoto in se kaj takega ne bi smelo dogajati.''Imam tri otroke in kot prvo sem se morala prepričati, da se oni strinjajo z mojo zvezo. So številka 1 v mojem življenju in bom poslušala le njih. Prav nihče ni imel težav s tem, zato sva začela hoditi tudi javno''.


A ker njuna zveza ni muha enodnevnica, je pogumni Chase svoje starejše dekle že celo zaročil. Pravita, da leta ne smejo biti ovira, če se ima nekdo rad. Čeprav dobita ogromno kritik, se na to požvižgata in sta srečna.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del