Quantcast
Radio1_v_zivo


10 let nazaj so se nad njima zgražali, zdaj pa sta pokazala DRUŽINSKO FOTOGRAFIJO, kjer sta totalno spremenjena!
WOW | 3. 12. 2020 6:39
Nekoč so jima rekli, da sta kot ''strašili,'' danes pa navdušujeta s svojo spremembo
Ključne besede:     poroka    par    sprememba    družina    videz    Rusija    wow
Irina Tolstova, z vzdevkom Pushba je znana ruska blogerka, vizažistka,  fotografinja in medijska osebnost, ki že od nekdaj rada preseneča s svojim nenavadnim videzom.

10 let nazaj je presenetila s tem, ko je naznanila, da se bo poročila. Takrat si ni nihče točno predstavljal, kako bo ta poroka izgledala. S svojim partnerjem, prav tako umetnikom in fotografom sta se poročila v gotskem stilu, v belo črni kombinaciji, z nenavadnimi pričeskami, oba pa sta bila v visokih bulerjih.

10 let nazaj sta izgledala takole ...Bolj kot ženin, pa je s svojim videzom javnost šokirala prav nevesta, s svojo črno obleko, zabrito glavo in obrazom polnim piercingov. Poroka je potekala v ožjem družinskem krogu in s prijatelji, ki ju sprejemajo takšna kot sta. 

Po poroki pa sta zakonca kmalu presenetila s tem, da pričakujeta otroka. Ljudje so se začeli zgražati, češ, kako bo tak par vzgajal otroka, a se nista zmenila za njihova neodobravanja. Vedela sta, da si želita ustvariti družino in da bosta dobra starša. 

Danes pa sta takšna ...
 


In če sta 10 let nazaj s svojimi poročnimi slikami požela zgražanje, posmeh in bila deležna grdih kritik, sta temu zdaj naredila konec. 

Irina je predkratkim na svoj Instagram profil objavila prelepe božične družinske slike, kjer pa si nista prav nič podobna. S spremembo videza sta navdušila in pokazala, da znata biti tudi ''normalna''.   ''Če so ljudje mislili, da bova za večno ostala taka, so se motili. Z odraščanjem sva spremenila tudi videz in si ustvarila prelepo družino. Danes imava dve prikupni hčerki in živiva čisto normalno družinsko življenje,'' je povedala Irina.Obožujeta trenutke, ko sta lahko s svojo družino, ustvarjata in živita tako, kot paše le njim. Tudi hčerki sta že pravi umetnici in mama pravi, da ju bo pri tem vedno spodbujala in jima stala ob strani. Irina pravi, da je doma rada brez ličil, kuha, pospravlja in počne vse, kar počnejo ostale mame.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del