Quantcast
Radio1_v_zivo


Mladoporočenca zaradi TE SLIKE povzročila zgražanje: ''Da vaju ni sram! Lahko bi najela profesionalnega fotografa!''
Ljubezen in odnosi | 22. 11. 2020 8:24
To je njuna ena in edina poročna fotografija - posnel jo je kar natakar!
Ključne besede:     Poroka    par    praznovanje    restavracija    natakar    fotografiranje    spomin    ženin    nevesta
To je edina poročna slika, ki jima je ostala ...

Načrtovanje poroke v letu 2020 je lahko zelo stresno in problematično, saj je pandemija koronavirusa zaustavila vsa velika druženja in prireditve. Številni pari, ki so načrtovali svoje poroke so jih morali odpovedati, nekateri so prestavili datume, drugi pa so vseeno skočili v zakon in pripravili majhno slovesnost. Čeprav so bile te v ožjem družinskem krogu, pa so fotografije velikega dne še vedno izjemno pomembne.


Par iz Italije se je odločil poročiti kljub vsem ukrepom, ki so bili takrat v veljavi. Zaljubljenca sta si veči zaobljubi izrekla le v družbi prič, poroko pa so proslavili v elitni restavraciji. 

Od celotnega dne jima je ostala le ena ''spackana'' fotografija!V restavraciji sta natakarja prosila, naj posname nekaj fotografij. Ker je očitno imel obilico dela, a ni želel zavrniti strank, jim je ustregel. S telefonom je na hitro naredil nekaj slik, a končni rezultat ni bil takšen, kot sta ga mladoporočenca pričakovala.

Par je fotografije pogledal šele naslednji dan in opazil, da imata le eno samo, pa še to popolnoma neprimerno. Natakar je namreč posnel nejasno fotografijo, z dekoltejem ženske, mlademu paru pa je odrezal glavo. Nesrečno fotografijo sta objavila na družbenih omrežjih, kjer sta na kratko opisala celotno zgodbo.

Pod objavo pa se je hitro zgrnil plaz kritik, ki so v bran stopili natakarju in dejali, da sta si mladoporočenca kriva sama!

"Natakar je tam, da streže ne fotografira!"

"Da vaju ni sram! Lahko bi najela profesionalnega fotografa!"

"Kot gost ne prosite ljudi, da vas slikajo z vašim umazanim nikoli očiščenim telefonom," so pisali in dejali, da bi lahko vsaj najela profesionalnega fotografa.

Oglasil pa se je tudi natakar, ki je zapisal sledeče: "Vedno hitimo in sledimo vsem naročilom, ki jih imamo, zadnje kar si želimo je, da se ustavimo in fotografiramo in čakamo, kako se boste postavili, ali boste nasmejani ali resni. Kot natakar sovražim fotografiranje ljudi, saj to ni moje delo ... Vseeno se potrudim in posnamem nekaj fotografij, ker želim vsaj njihovo napitnino".

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del