Quantcast
Radio1_v_zivo


Sram jo je bilo povedati staršem, s KOLIKO dekleti je SPAL njen mož: "To je zagotovo REKORD!"
Ljubezen & seks | 15. 11. 2020 5:28
Courtney se je Elliota sprva otepala, saj je vedela, da je spal s številnimi ženskami
Ključne besede:     seks    126    spolni    odnos    mož    žena    
Courtney in Elliot sta se spoznala v nočnem klubu

Courtney Hargreaves iz Velike Britanije je razkrila, da jo ne moti, da je njen mož pred njo spal s kar 126-imi ženskami, ona pa samo s 4-imi moškimi. Pravi, da je njen dragi zaradi bogatih spolnih izkušenj sedaj celo boljši v postelji.

Njen soprog Elliot je v spolnih odnosih začel uživati pri rosnih 18. letih. Njegovi prijatelji so ga opozarjali, da mu bo v zakonu s Courtney dolgčas, vendar je dokazal nasprotno. Par je zelo srečen, rodila pa sta se jima tudi dva otroka.»Ker ima Elliot bogate izkušnje, najin seks ni nikoli dolgočasen. Ukrotila sem divjega človeka, od katerega imam številne koristi. Spoznala sva se v nočnem klubu, on me je osvajal. Vsi so vedeli za njegov sloves in tudi jaz sem slišala, da je redko kdaj odšel sam domov ter, da je spal z več kot 100-imi ženskami. Rekla sem mu, naj me nikar ne osvaja, saj ne želim biti samo številka,« je dejala Courtney.

Čez tri mesece sta se znova srečala v nočnem klubu in Courtney je tokrat le pustila, da jo pelje domov, saj je izgubila svojo prijateljico. Pristala je v njegovem stanovanju, kjer sta tudi imela spolni odnos. Mislila je, da bo to to, vendar jo je Elliot presenetil. Postala sta par in po tisti noči dejansko nikoli ni odšla domov. Kljub temu pa jo je bilo sram povedati staršem, s koliko dekleti je spal njen partner. Tudi oni so namreč vedeli za govorice. "To je zagotovo rekord, ne poznam nobenega, ki bi imel več izkušenj," je dekala Britanka. Po samo šestih mesecih veze je prvič zanosila. »To je bilo res presenečenje, Isaac ima dve leti, Alaya pa deset mesecev. Sedaj mi je povsem jasno; če se prej ne bi tako »znorel«, danes ne bi bil tako predan mož in oče,« je zaključila.