Quantcast
Radio1_v_zivo


Barron TRUMP vsakič, ko se s starši pojavi v javnosti, počne nekaj zelo ŽALOSTNEGA!
Žalostno | 16. 11. 2020 6:11
Priznani psiholog je analiziral njegovo govorico telesa
Ključne besede:     donald    trump    barron    melania    žalostno    pogled    tla
Barron na javnih dogodkih večkrat gleda v tla (Foto: Guliver Image/Getty Images)

Barron Trump je imel samo deset let, ko se je z očetom, ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom in mamo Melanio Trump preselil v Belo hišo. Kmalu se bo moral 14-letnik s staršema izseliti iz nje, saj kot kaže, je Trump izgubil predsedniške volitve.

V štirih letih je mamo in očeta pogosto spremljal na protokolarnih dolžnostih, vendar je bilo več kot očitno, da v tem ne uživa. Da bi ga Melania začitila pred novimi izzivi, je takoj po Trumpovi zmagi ostala s sinom v New Yorku, da bi lahko dokončal šolo in doživel čim manjši šok.


Foto: Jim Watson/AFP/Getty Images

Barron se nikoli ni pojavljal v medijih, o njem je tudi sicer zelo malo znanega. Za to je zaslužna Melania, ki je zelo pazila na sinovo zasebnost.
A kljub temu je strokovnjak za govorico telesa in psiholog Bruce Durham na njem opazil nekaj izjemno žalostnega.

»Ko se Barron pojavi v javnosti s svojima staršema ves čas gleda v tla. Težko je biti tako mlada oseba na takem položaju, ko so vate ves čas uprte kamere. Pri tem mu oče Donald prav nič ne pomaga, da bi mu olajšal situacijo, saj je ves čas osredotočen samo na sebe. Njegov odnos s sinom je podoben odnosu z Melanio, ki jo ves čas usmerja kot psa na vrvici,« je povedal strokovnjak.