Quantcast
Radio1_v_zivo


AVDIĆ preverjal govorice: Nika Zorjan oddaja PAPIGE? Se je Peter Poles vrgel v LESARSTVO?
Denis Avdić Show | 12. 11. 2020 15:25
Ekipa Denis Avdić Show klicala znane Slovence, preverila kaj počnejo med epidemijo
Ključne besede:     denis    avdić    show    radio1    mojradio1    anja    ramšak    peter    poles    nika    zorjan    jernej    tozon    damjan    murko    tara    zupančič
Kaj med epidemijo počnejo znani Slovenci?

Ekipa Denis Avdić Showa je danes preverila kaj med epidemijo počnejo nekateri znani Slovenci, ki smo ji bili vajeni bodisi iz televizijskih zaslonov ali glasbenih odrov. Zaradi trenutne situacije pa jih že nekaj časa nismo videli, slišali.

Našo poslušalko Manjo je zelo zanimalo kaj se trenutno dogaja s Petrom Polesom, ekipa ga je poklicala in preverila, če je res, da se je začel ukvarjati s prodajo ročno delanih lesenih pručk in zibelk?

"Delam veliko stvari za dom, ampak prodajam pa še ne. Sem pa zadnjič sedel z dvema prijateljema in sem jim začel kazati stojala za rože, ki sem jih delal. Pa sta rekla, to bi ti moral delati, to bi se prodajalo. Sem pa že naredil škatle za copate, za vreče, lestve, omare za tamale, omarice za wc. Prodajam pa še ne. Pripravljam se za online dogodke, ki so jih začele nekatere firme, učim se španščino, malo športam, pač doma sem."

Peter Poles

Poslušalca Tadeja in Deželaka je zanimalo, kaj počne pevka Nika Zorjan. Okoli naj bi se govorilo, da ljudem posoja papige za večerne sprehode, za 50 eurov.

"Ha ha. Ni res, nič ne delam, knjige berem, športam, koga povabim na obisk. Prebrala sem knjigo Ob petih vstani in svet ti bo ležal na dlani. Najboljša knjiga do sedaj. Pri športu pa dajem največ poudarka trebuhu in zadnjici."

Nika ZorjanŽenske poslušalke na odru že pošteno pogrešajo šarmantnega Jerneja Tozona iz Čukov. Je res, da naj bi začel s proizvodnjo oprijetih moških srajčk pod imenom Dva gumbka odpeta?

"A to se v Ljubljani nosi? Do Škofje Loke še ni prišlo (smeh). Delam v vrtcu po novem, zdaj smo na "stand by-u". Moj dan v vrtcu vključuje previjanje in crkljanje, to so jasli. Jaz sem po izobrazbi vzgojitelj. Sicer pa s Čuki čakamo, da se kaj odpre, da začnemo igrati."

Jernej Tozon

Damjan Murko pa naj bi se okoli hvalil, da je karanteno preživel bolje kot Anja Ramšak.

"Mene med karanteno ni obiskal Robert Roškar s paketom, kar pomeni, da je bila njena karantena definitvno slabša. Jaz tega ne bi preživel. Je lahko še huje, kot da te obišče Roškar?! Sem gospodar situacije, zavijam svoje parfume in seksi koledarje za leto 2021." 

Damjan MurkoKaj pa prelestna televizijska voditeljica Tara Zupančič, je res, da se je začela ukvarjati s proizvodnjo domačih gorenjskih sirovih hlebčkov?

"Bom doma mamo vprašala, kako smo s tem, mogoče je to nova poslovna ideja. Presedlala sem iz motorja na trial. To pa je motorček, ki je večino tehnika. Držiš ravnotežje, greš v gozd. Ampak jaz se vozim bolj po dvorišču, hitro se ogreješ, mišice treniraš."

 
Tara Zupančič


© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del