Quantcast
Radio1_v_zivo


Poslušalka Barbara doživela razočaranje! Avdić ji je sporočil novico, zaradi katere je komaj prišla k sebi
Denis Avdić Show | 11. 11. 2020 11:12
Preobrat za poslušalko Barbaro, ki ni mogla skriti solza
Ključne besede:     Keš    pred    vrati    poslušalka    ganljivo    preobrat    Barbara    denar    zaslužek    darilo    presenečenje    solze    Avdić
Avdić razveselil poslušalko Barbaro, ki je od sreče zajokala

Včeraj je Denis Avdić Show v akciji Keš pred vrati znova osrečil enega izmed naših poslušalcev, ki se je razveselil 1.000 evrov na Diners club kartici. Natančneje - od sreče je vriskala poslušalka Maja. A kljub temu se je zgodba malce zapletla. Maja naj bi vrata odprla po preteku 30-ih sekund od ključnega zvonca, zato je Denis nagrado podelil poslušalki Barbari, ki je bila na telefonski liniji in se je prav tako prijavila na nagradno igro.

Nato pa se je zgodba obrnila, saj smo ugotovili, da je nas je Maja poslušala preko spleta, kjer je zamik v oddajanju. Denis zaradi pravil poteka nagradne igre ni imel druge možnosti, kot da nagrado Barbari odvzame in jo da Maji.

''Barbara meni je zelo žal, prehitro smo se veselili!''
Kaj se je dogajalo včeraj pri akciji Keš pred vrati?Zgodba mu ni dala miru, zato se je po oddaji odločil, da bo naredil vse, da zgodbo vseeno pripelje do veselega konca. Po daljšem pogovoru je radijsko vodstvo prepričal, da je treba zaplet takoj popraviti. Tako je z ekipo Denis Avdić Showa danes zjutraj Barbaro iz Novega mesta poklical še enkrat. Ujeli so jo ravno med fizioterapijo, 4 prijateljem je priznala, da je včeraj cel dan preživela v solzah, saj se je že zelo razveselila bogate nagrade.

»Verjetno bi teh 1.000 evrov prav prišlo, ampak zamik je nekaj na kar mi ne moremo vplivati. Po eni strani se mi ni zdelo prav, da sem ti rekel, da si zmagala in si se res veselila, potem sem ti pa mogel sporočiti, da žal ne dobiš 1.000 evrov. Včeraj sem imel nekaj sestankov z našim vodstvom, tako da Barbara, tudi TI dobiš 1.000 evrov na Diners club kartico,« je veselo novico sporočil Denis.

''To mi ful pomeni, legende ste res!''
Na liniji poslušalka Barbara:Presrečna Barbara se je odzvala čustveno, v solzah je priznala, da ji to ogromno pomeni: »Sinu bom končno lahko kupila BMX kolo, ki si ga želi. Hvala vam res, legende ste. Pa ne samo zaradi danes, na sploh, cele dneve sem prilepljena na Radio1«. 

V posnetkih poslušaj, kako se je čustvena zgodba odvila tudi v etru in zakaj so 4 prijatelji vriskali namesto nje.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del